Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Iii, eto nama septembra (pardon, oktobra, ako me kalendar ne vara) i jeseni! U poslednje vreme smo toliko pričali o novom godišnjem dobu, valjda ne bismo li se pripremili za njegov dolazak, ali evo, tu je, a mi ne znamo šta nas je snašlo! Obećavali su nam miholjsko leto, a dobili smo temperaturu od svega 10-15 stepeni! OK, dišemo, ne nerviramo se, sve kul, volimo jesen, volimo da zgranuto komentarišemo “kako je hlaaadnooo”, baš uživamo u tome…

Ipak, znaš kako ja volim da smirim situaciju? Tako što podsetim da novo godišnje doba u modnom smislu predstavlja novu sezonu, a svaka nova sezona sa sobom donosi nove modne trendove koje, realno, jedva čekamo da proučimo i isprobamo. Ove jeseni se, po svemu sudeći, neće desiti ništa revolucionarno, ali ipak, jesenji trendovi koje ti predstavljamo u nastavku su tako laki i slatki da nema razloga ne dati im šansu iako su možda prilično očekivani.

Animal print

Očigledno, ove jeseni je na snazi jednačina jesen = animal print! Ovo mi je i te kako postalo jasno onog trenutka kada sam bila u potrazi za jesenjim mantilićem i kada sam u svakoj radnji u koju sam ušla videla nešto “životinjsko”. Leopard print je, na primer, bio aktuelan i tokom leta, sada mu se pridružuje i zmijska koža, a kako su ovi printovi dostupni u više boja (čak i onih jarkih i drečavih!) na tebi je samo da uperiš prstom u komad koji želiš da bude tvoj. Ukoliko želiš da ovakav print nosiš sa stilom, najpametnije je da komade sa printom nosiš uz basic komade svedenih boja.

Wild West Style

Prvo su bile kaubojke (i dalje su), a sada su tu i šeširi, prsluci i drugi odevni komadi u stilu Divljeg zapada. Kada malo bolje razmisliš, ovakav stil je totalno za jesen, upravo zbog boja i materijala koji se koriste. Braon, bež, koža, velur, nakit u boji zlata po mogućstvu sa motivima koji asociraju na kauboje… Zapravo, sa ovim stilom zaista možeš da eksperimentišeš!

Editors choice