Modni detalji su tu da obogate svaku kombinaciju i da je učine još boljom. Svakako, bez njih nijedna kombinacija nije potpuna, pa to i jeste razlog zašto se kaže da stil karakterišu detalji koje nosimo i koristimo u svom odevanju. Već nekoliko sezona unazad, lanci su postali veoma popularni, toliko da spadaju u must have kada je moda u pitanju, a mogu se koristiti na različite načine. Mi ti nudimo čak pet načina kako da ih iskoristiš, a ti odaberi koji ti se najviše dopada, te odluči da li su lanci dobar ili loš modni detalj.

Najlogičnija upotreba lanaca jeste za nakit. Narukvice i ogrlice od krupnijeg lanca koji je u srebrnoj ili možda zlatnoj boji, veoma dobro upotpunjuju svaku modnu kombinaciju koja je jednostavnija. Običnu, belu ili crnu haljinu, neki šorts i majicu, ovakvim nakitom učinićete zapaženim i dobro osmišljenim kada je celokupni izgled u pitanju.

Lanci kao novi modni trend Lanci kao novi modni trend: Da ili ne? Lanci kao novi modni trend2 Lanci kao novi modni trend: Da ili ne?
Comments