Artliner, ikonski tuš za oči iz Lancôme-a, slavi svoju 20. godišnjicu! Lancôme obeležava ovaj događaj novim nijansama u boji koja intenzitet pozicionira na novu visinu: Artliner 24H.

Novo poglavlje legende o Artlineru

Elegantan i razigran poput izvornog, ali sada sa izuzetnom dugotrajnošću do 24 sata, Artliner 24H presvlači oči u intenzivne metalik boje. Nova formula sa “Flex polimer” kompleksom tajna je izuzetne postojanosti ovog high-tech make-up proizvoda, koji pruža sjajan učinak i ultra-zasićene boje zbog visoke koncentracije pigmenata. Vodootporan i otporan na razmazivanje, make-up rezultat ostaje besprekoran u svim vremenskim uslovima i okolnostima, za upadljive oči tokom celog dana. Njegov legendarni aplikator, koji prati gustu i neverovatno precizno liniju, olakšava primenu i povećava oči u jednom koraku za gotovo profesionalan rezultat.

lancome artliner 9977 Lancôme: Artliner 24H

Artliner nijanse

Artliner 24H dolazi u tri nove, metalik i pop nijanse za grafički make-up sa dozom glamura: bogatstvo živih boja za intenzivan i smeli učinak – i oči koje zadivljuju! Artliner 24H se savršeno prilagođava make-up kolekciji za oči koje potpisuje Lancôme, a važni saveznici se mu Hypnôse maskara i Hypnôse palete. Turquoise za “Doll eyes” efekat i trenutnu svežinu, dok će Saphir kreirati šik i elegantan “Star” izgled. Konačno, “Drama” make-up look je naglašena Jade nijansom za duboke i intenzivne oči.

Artliner 24H vas poziva da se prepustite bogatstvu nijansi uz jednostavnu primenu i nanošenje.

Comments