Čak i mi najveći obožavaoci leta, mora i šuma talasa, ne možemo da poreknemo da jesen i zima imaju svojih prednosti. Recimo kuvano vino ili chai tea latte, koji ispijamo pored nekog kamina. Slušanje starih ploča u ušuškanom domu uz miris sveća, dok napolju pada kiša… A onda je tu i jesenji makeup jer sa odlaskom vrućina i zvanično možemo da “izvučemo” jaču “artiljeriju” kada su beauty proizvodi u pitanju!

Ako voliš makeup kao i mi, sigurno si već u septembru bila upoznata sa novim beauty novitetima koji nas očekuju, a na našem zaista-zaista-želimo-ovo spisku su se odmah našli noviteti koje je pripremila čuvena kozmetička kuća Lancôme! Od nege kože, preko mirisa, do makeup-a, izdvajamo naše #musthave proizvode!

L’Absolu gloss koji smo čekali!

Na francuskom, pojam ružičastog se označava rečju rose, što je i sâm naziv Lancôme simboličnog cveta. Rose – cvet i boja. Paradoksalna boja, sladunjava i za devojčice, rekli bi neki, međutim, za neke druge ona je odvažna i divlja.

Za nas, rose je ništa drugo do životna vizija. Sreća za koju se sami opredeljujete: snaga pozitivnih emocija. Zahvaljujući tome kako gledate na stvari. Drugim rečima: ŽIVITE PUNIM PLUĆIMA. ŽIVITE RUŽIČASTO.

U 2017. godini Lancôme radost življenja slavi tako što na svačije usne nanosi ružičastu. L’Absolu Rôses je kolekcija sjajeva za usne prožetih ružičastom i predviđenih za zabavu, maštovitost i odvažnost.

3614271639813 L ABSOLU GLOSS POURQUOI PAS  317 Lancôme je predstavio svoje beauty novitete, i naravno želimo ih sve!L’Absolu gloss Sheer 317 Pourquoi Pas?

L’Absolu Gloss opsežnoj ponudi postojećih nijansi pridodaje čak 14 nijansi u prozračnoj, kremastoj ili mat završnici, svetlim ili upečatljivim nijansama. L’Absolu Rôses predstavlja savršenu kolekciju za predivan izgled usana!

Izdvojili bismo sledeće nijanse:

L’Absolu Gloss Cream 132 Caprice – Crvena nijansa za svaki dan, ali i za važne večernje izlaske – plahovita i blistava nijansa, ona vrsta crvene za kojom svaka žena već neko vreme traga.

3614271636478 L ABSOLU GLOSS CAPRICE 132 Lancôme je predstavio svoje beauty novitete, i naravno želimo ih sve!

Zatim L’Absolu gloss Sheer 317 Pourquoi Pas? – Stidljiva ružičasta boja sa sjajem, u sebi objedinjuje svu svežinu ružičaste u svom sjaju. Uz jedan lagani nanos, usne su svetlucave, nevaljalo neodoljive i L’Absolu Gloss Matte 378 Rose Lancôme, intenzivna i živahna magenta nijansa ružičaste koja u sebi objedinjuje samu suštinu brenda Lancôme. Isprva naizgled odvažna, njeni upadljivi efekti ublaženi su baršunastom završnicom mat teksture u kojoj su kombinovani gel i zaštitni vosak. Potpuno je očaravajuća.

3614271636485 L ABSOLU GLOSS ROSE LANCOME 378 Lancôme je predstavio svoje beauty novitete, i naravno želimo ih sve!

L’Absolu Gloss Matte 378 Rose Lancôme

Mali savet – da bi postigla savršen izgled svojih usana, prethodno ih pripremi uz L’Absolu Rouge La Base, hidrirajućim zaštitnim balzamom obogaćenim sastojcima pro-xylane™ i ceramide 5. Nakon što na njih naneseš boju, za završni pečat upotrebi L’Absolu Gloss Rôsy Plump, izrazito lagan pojačivač punoće usana na bazi vanile i mentola sa neodoljivim osvežavajuim efektom.

Prosto rečeno… L’Eclat!

Otkad je prvi put kreiran 2012. godine, La vie est belle poboljšava olfaktorni doživljaj sreće sa svakim novim izdanjem. To je bilo interesantno iskustvo za Dominique Ropion i Anne Flipo, dvoje velikih parfimera odgovornih za originalni sastav.

Pre dve godine, kompanija Lancôme ih je zamolila da prevedu u miris, ideju sreće koja se neodoljivo širi od osobe ka drugima, kao bljesak svetlosti, oslikavajući se do večnosti. Bile su im potrebne dve godine da stvore novi Eau de Parfum, La vie est belle L’Éclat, koji pokazuje kako se sreća uvećava deljenjem. Miris otkriva oštru glavnu notu na blagoj i plemenitoj bazi, okupanoj u prozračnu svežinu cvetova narandže. Ovaj cvet je u srcu ove konkretne priče, koji i podseća na La vie est belle, i deluje kao potpuno nov.

o.49924 Lancôme je predstavio svoje beauty novitete, i naravno želimo ih sve!

“Cvet narandže je jedan od mojih omiljenih sastojaka zato što ima neiscrpnu količinu različitih aspekata,” priznaje Anne Flipo, jedna od tvoraca originalne verzije La Vie est Belle. “Delovao je kao logičan izbor za La vie est belle L’Éclat – istražujući njegovu mešavinu blistavih, svežih, sjajnih i senzualnih osobina, kako bi se izrazila odlučna optimistična ženstvenost La vie est belle.”

Nova bočica, koju su dizajnirali majstori obrade stakla u vekovima staroj kompaniji Maison Pochet, zahtevala je neverovatnu tehničku virtuoznost i bezbrojne pokušaje pre nego što su uspeli da proizvedu formu koja je na skicama dizanera imala čiste, moderne linije.

Comments