Volimo svim srcem i dajemo se celim svojim bićem, spajamo nespojivo. Mi smo od čelika, ali i nežni cvet – mi smo žene. U vrtu trnja i korova, žene pronalaze nove pupoljke i jedinstvene cvetove koji predstavljaju svaku ženu ponaosob. Negujemo se i zalivamo međusobno, ali i jedna drugu hranimo neograničenom podrškom i osvetljavamo put u trenucima „tame“. Svaka žena je jedinstvena, ali nam je jedna nit zajednička – uzajamno se držimo zajedno, pomažemo se i s ponosom možemo da kažemo da je život zaista lep.

lan fraw iris absolu launch 23 size nm 1 1.jpg. Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete

Prijateljstvo negujte kao cveće

Žene su uspele jer su se držale zajedno, a iskreno prijateljstvo između žena niko ne može da naruši. Nijedna žena ne može da zamisli dan, a da se ne čuje sa svojim prijateljicama, da im opiše nedoumicu dok bira novu haljinu, cipele ili parfem za važnu priliku ili da im javi najlepše, ili možda, najbolnije vesti. Ženska prijateljstva nam garantuju dugoročnu sreću, priliku da rastemo i razvijamo se, a, pritom, proizvodimo i dodatne zalihe dopamina i serotonina. Kada su žene platonski bliske, tada se povećava osećaj pripadnosti, smanjuje se stres i lakše se podnose različite situacije.

Dosta se govori o rivalstvima između žena, pogotovo zbog muškaraca, ali ako svesno dajemo sebe tom prijateljstvu, postaćemo saveznice jedna drugoj. Na taj način se podstiču prijateljice da budu ono što zapravo jesu, ali i ohrabruju se međusobno. Kada se neguju odnosi koji su zasnovani na međusobnoj i nepokolebljivoj podršci, stvaraju se idealni uslovi za dugotrajna ženska prijateljstva.

lan fraw lveb all stars 2023 bts zendaya 2 solo 4.5 2 Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete
lan fraw lveb all stars 2023 bts zendaya 2 solo 4.5 2 3 Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete

U bliskosti je ključ iskrenog prijateljstva

Dugotrajna ženska prijateljstva se zasnivaju na otvorenosti i ranjivosti čime se neguje bliskost sa osobom koja nam znači i stvara se uzajaman osećaj pripadnosti i sigurnosti. Time dajemo priliku da, dok stvaramo siguran prostor, pustimo prijateljice da se ogole i predstave nam svoje iskreno biće. Tako smo u stanju da razvijemo pravu intimnost neophodnu za stvaranje ženskih prijateljstava.

Kada prijateljstva počnemo da doživljavamo kao ulaganje, tada se dolazi do zaključka da posvećenost nije rezervisana samo za romantične veze. Svesnim biranjem prijateljica stvara se navika doslednosti. Prijateljstvo znači prihvatanje da se obe strane menjaju i razvijaju u svim životnim fazama, pa makar taj put bio drugačiji za svaku ženu.

Najbitnije je da se volite i držite zajedno. Kada niste sigurne i ako neko uspe da vam na trenutak poljulja stav, setite se da napustite svaki kulturološki mit koji predstavlja ženska prijateljstva na toksičan ili takmičarski nastrojen način.

Ulaganje u pravi prijateljski odnos i pokazivanje ljubavi se mogu pokazati na najrazličitije načine, što može da bude iskazano kroz nematerijalne i materijalne stvari. Dok žene proslavljaju svoje pobede ili rone suze u zagrljaju najbolje prijateljice, uvek se potkrade nešto što će ih kasnije asocirati na proživljeni trenutak. Tako sećanje ostaje zaključano i zapisano u vremenu, a taj okidač je uglavnom miris koji osoba nosi na svojoj koži.

12 Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete
lan fraw lveb all stars 2023 bts zendaya 2 solo 4.5 2 1 Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete

Život je lep

Još od antičkih dana su žene u harmoniji sa mirisima, tradicijom koja je stara kao i samo čovečanstvo. Parfemi izazivaju osećaj radosti, daju samopouzdanje i osećaj blagostanja. Darivati parfem prijateljici je znak da vam je stalo do nje i da cenite odnos koji imate sa njom. Podiže se raspoloženje i dolazi se do opšteg osećaja sreće jer miris omogućava da život bude potpun.

Još 2012. godine smo ugledali natpis La Vie est Belle koji je u fokus stavio snagu zajedništva i slavlje ženske lepote življenja. Već sada, u 2023. godini, poruka za lep život ogleda se u nadi i optimističnom guranju napred. Julia Roberts, Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz, Zendaya Coleman, Aya Nakamura i Ho Yeon Jung su prijateljice i međusobno se podržavaju u sistemu zvanom šoubiznis. Okupljene su oko nove Lancôme, La Vie est Belle Iris Absolu, parfemske vode, kako bi zajedno poslale svoju viziju zajedništva i poruku kako svako od nas može da pronađe sreću i prijateljstvo. Mnogi se kroz život vode rečenicom koju u svom nazivu nosi ovaj parfem jer je univerzalna i fokusira se na dobro raspoloženje.

lan fraw iris absolu launch 23 ingredientspack nm 16 9 2 Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete

Središnje mesto parfema krasi opojan miris raskošnog irisa koji je sada deset puta koncentrisaniji u odnosu na izvornu formulu, te pruža osećaj svežine celog dana. Sočni akord crne ribizle daje svežinu toplom i mlečnom akordu smokve, te će samo nekoliko kapi uspeti da formiraju sećanje koje će biti tu za ceo život. Kristalni osmeh na novoj vanvremenskoj bočici transformisan je u beskrajne talase i poručuje da širimo sreću gde god da smo. Kap koja pada na površinu vode stvarajući te beskrajne talase bila je inspiracija za kreiranje bočice.

Svet bez zajedništva, prijateljstva i mirisa bi lako mogao da se uporedi sa svetom bez muzike, svetom bez boja, ali i bez umetnosti. Parfem Lancôme, La Vie est Belle Iris Absolu ima tu sposobnost da zaokruži priču, pojača joj važnost i podseti nas zašto je život lep. Zagrlite svoje prijateljice i kažite im koliko ih volite jer su one te koje vas guraju napred, koliko i vi njih.

10 Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete
lan fraw lveb all stars 2023 bts zendaya 2 solo 4.5 3 Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete
LUXE brands LANCOME crni Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete

Novi Lancôme La Vie est Belle dostupan je u svim Sephora i Jasmin parfimerijama, kao i na Jasmin web-sajtu. Za više informacija o Lancôme novitetima posetite njihovu Instagram i Facebook stranicu.

Comments