Lancôme Miracle Cushion je naš novi saveznik u misiji da budemo uvek lepe. Reč je čarobnom jastučiću koji je u mnogo čemu poseban i neophodan za sjajan make up.

Jastučić hibridne teksture

Fina i svilenkasta poput seruma, formula je koncentrisana u vodi i obogaćena hlapljivim uljima koja deluju kao izvor vlage i svežine. Na koži isparava očaravajućom svežinom, ostavljajući tek korektivni veo boje i intenzivno osvežavajući osećaj udobnosti.

Jastučić i inovativni aplikator u obliku diska  

Posebno dizajniran kako bi se savršeno prilagodio teksturi, ovaj glatki disk sasvim je različit od svih dosadašnjih aplikatora. Izrađen je od poliuretana, a zahvaljujući delikatnoj strukturi pruža upravo optimalnu dozu za nanošenje. Neverovatno je profinjen i ostavlja baršunast, očaravajući osećaj svežine. Ova inovativna tehnika omogućava dosad neviđenu lakoću nanošenja – Miracle Cushion prilagodljiv je svakoj situaciji, bez obzira na vreme i mesto. Nanošenje nikada nije bilo toliko jednostavno i besprekorno čisto, bez rizika da ćete zamrljati odeću ili ostaviti otiske prstiju.

Lancome PR1 Cushion Miracle: Prvi tečan puder u jastučiću

Izaberi svoju nijansu

Ovaj proizvod je dizajniran prema načelima ekološke svesti: jednostavno pritisnite palčevima kako bi izvadili podložak s jastučićem i stavili novi. Ova neverovatno jednostavna tehnika vam omogućava da menjate nijanse i prilagođavate ih godišnjim dobima, kako bi naglasili delikatnu lepotu tena.

Comments