Najlepši period u godini zvanično je počeo. Ulice je zavejao prvi „pravi“ sneg, gradom su zasijale lampice koje krase platane duž bulevara, a kalendari nam nagoveštavaju da nam naredna godina dolazi za samo dve nedelje. Praznična euforija u nama raste dok prolazimo pored izloga prodavnica i pažljivo osmatramo šta bismo najdražim ljudima mogli da ostavimo ispod jelke, unapred razmišljajući o njihovim oduševljenim reakcijama.

Želimo da one koje volimo obradujemo i stavimo im do znanja koliko nam je stalo, koristeći se jednim od četiri jezika ljubavi – darivanjem.

Ipak, razumemo vas i ako je praznična euforija u vašem životu pomešana sa prazničnom panikom – jer još uvek niste pripremili poklone, a nova godina nam dolazi, da ponovimo, za SAMO dve nedelje. Zato smo se zamislili nad time šta bismo poželeli sami sebi, istražili temeljno koji su to pokloni uvek aktuelni, a koji su trenutno u trendu i nakon sumiranja svega navedenog, došli smo do idealnog poklona – miris. Miris e jedan od najpoželjnijih poklona, veoma ličan i dragocen. Kada nekome poklonite miris, vi stavljate do znanja da je vaš odnos intiman, jer se miris nikada ne zaboravlja. S obzirom na to da smo svesni činjenice da smo svi mi međusobno različiti i da nam odgovaraju različiti mirisi i senzibiliteti, izdvojili smo tri predloga parfemske vode za tri tipa ličnosti, koje vam predstavljamo u nastavku teksta. 

IMG 4363 scaled Miris je poklon koji će obradovati svaku ženu, a ovo su 3 najpoželjnija mirisa u ovoj prazničnoj sezoni

Saznaj koja je od ove tri kultne parfemske vode savršena za tebe i suptilno nagovesti partneru da želiš da te za praznike sačeka ispod jelke!

LA VIE EST BELLE

Miris La Vie Est Belle kreiran je kao oda lepotama života, a voleće ga slobodna žena koja zna kako da pronađe radost u malim stvarima. Žena koja voli miris La Vie Est Belle je otelotvorenje sreće, u njenim očima živi magija koju mnogi ne vide, a njena čaša uvek je polupuna. Ona je žena koju svako želi pored sebe. Na prvi miris, parfemska voda La Vie Est Belle očaraće vas svojim voćnim esencijama crne ribizle, koji su u savršenom balansu sa notama slatke kruške. Ali, na drugi miris ćete osetiti da iza ove voćne kompozicije kuca srce koje čini dragocena perunika, kroz koju se prožimaju svilenkaste note jasmina i opojnih cvetova drveta narandže. Praznici su sezona velikih radosti, a uz La Vie Est Belle radost u mirisu je prisutna tokom cele godine. 

IMG 4398 scaled Miris je poklon koji će obradovati svaku ženu, a ovo su 3 najpoželjnija mirisa u ovoj prazničnoj sezoni

Gornje note: crna ribizla, kruška / Srednje note: iris, narandža, jasmin / Donje note: tonka, pralina, pačuli, vanila

IDÔLE AURA

Miris Idôle Aura namenjen je ženama koje ženstvenost smatraju svojom snagom, koje odišu magnetski prvlačnom energijom i svesne su da svojim delima inspirišu buduće generacije žena. One znaju da se idol ne rađa, već se postaje – i spremne su da ponosno koračaju i prave put kojim će koračati devojčice, devojke i žene nakon njih. Takvim ženama potreban je miris koji je istovremeno intenzivan, senzualan i nežnog srca, što su upravo odlike parfemske vode Idôle Aura. U sastavu ove parfemske vode nalaze se nota slanog cveta koji neguje našu kožu i zrači spolja, citrusni bergamot i bujne note kruške, koje pojačavaju nalet svežine. Balans njihovom intenzitetu daju prepoznatljivi mirisni buket baršunastih cvetnih latica i esencija vanile, dok u srži mirisa Idôle Aura leži mošusni akord Clean & Glow. Snaga je nešto što svaka od nas nosi u sebi, a od sada je možete nositi i na svojoj koži.

IMG 4369 scaled Miris je poklon koji će obradovati svaku ženu, a ovo su 3 najpoželjnija mirisa u ovoj prazničnoj sezoni

Gornje note: citrusi / Srednje note: ruža, jasmin / Donje note: beli mošus, vanila

TRÉSOR

Miris Trésor je simbol ljubavi koja se ne gasi. Njega nosi senzualna žena, romantična i vatrena, koja je i sama otelotvorenje ljubavi. Ženu koja nosi ovaj miris nikada nećete zaboraviti, jer će svaki trenutak proveden sa njom biti kao mirisan san, scena iz filma, rečenica iz romana. U sastavu mirisa Trésor nalaze se note latica ruže i opojnih cvetova breskve, kao i suptilna esencija vanile i nežnog đurđevka. Njegova nezaboravna, prozirna struktura kreirana od plemenitih sirovina savršeno je zaokružena, a njen balans leži u srcu sandalovine i mošusa. Ljubav od sada ima svoj miris, miris Trésora koji će vas u potpunosti omađijati

IMG 4404 scaled Miris je poklon koji će obradovati svaku ženu, a ovo su 3 najpoželjnija mirisa u ovoj prazničnoj sezoni

Gornje note: latice ruže, cvetovi marelice, cveće breskve / Srednje note: đurđevak, vanilija, heliotrop, iris / Bazne note: sandalovina, mošus

Osoba kojoj ste poklonili parfemsku vodu nikada neće zaboraviti vaš znak pažnje, dok vi nikada nećete zaboraviti njen jedinstven miris.

Svi pomenuti Lancôme mirisi dostupni su u Jasmin i Sephora parfimerijama, kao i na jasmin.rs.

Comments