Neki proizvodi su ostavili trajni trag u istoriji kozmetike. U čemu je njihova tajna? Za početak, u ispunjenju najdubljih težnji žena – onih za koje nismo ni sanjali da ih je moguće ostvariti, poput postizanja savršene kožeprekrasne i ujednačene teksture, bez vidljivih bora ili pora. Još od nastanka, Lancôme se uspešno uhvatio u koštac sa ovim izazovom, oslanjajući se na dva aspekta: naučnu ekspertizu laboratorija za temeljna istraživanja koji su predvodnici kada je reč o koži i kreiranju aktivnih molekula, te ekspertizu stručnjaka za kreiranje formula, koji su pravi virtuozi za teksturu. Njihove inovacije daju rezultate koji pomeraju sve granice.

lancôme visionnaire advanced skin corrector 1 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector

Lancôme je 2011. godine učinio prekretnicu lansiravši Visionnaire [LR 2412 4%] Advanced Skin Corrector, prvi Lancôme serum za ponovno postizanje neverovatno lepe kože. U srcu formule, o čijoj su efikasnosti posvedočile korisnice širom sveta i koja je nagrađena sa stotinak međunarodnih priznanja, krije se ekskluzivni molekul LR 2412 koju su kreirali naši istraživački laboratoriji. Zaštićena je sa 20 patenata, a rezultat je dvanaestogodišnjeg istraživanja. Postigavši pravu revoluciju u svetu lepote, molekul LR 2412 napravio je put kreiranju molekula dragocenih za negu kože: jasmonata.

lancôme visionnaire advanced skin corrector 2 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector lancôme visionnaire advanced skin corrector 3 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector

S novim proizvodom VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx  Advanced Skin Corrector, Lancôme danas donosi novu dimenziju perfekcije. Uverivši se u koristi koje jasmonati donose za kožu, naši istraživači su redizajnirali formulu i upotrebili dvojnu biološku strategiju kreiravši LR 2412 – Cx, ekskluzivni dvostruki spoj jasmonata, za savršenu kožu u stvarnom vremenu. Nova formula donosi i poboljšanu teksturu za postizanje trenutnih rezultata. Unapređenje ključnih formula sa dokazanim efikasnim delovanjem snažan je pokazatelj Lancôme “nezasitosti” za što boljim rezultatima u službi lepote žena.

lancôme visionnaire advanced skin corrector 4 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector lancôme visionnaire advanced skin corrector 5 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector
Comments