Lancôme je 2011. godine napravio prekretnicu lansiranjem Visionnaire-a, prvog Lancôme-ovog seruma, dobitnika gotovo stotinu međunarodnih priznanja, sa molekulom LR 2412, sposoban da stvori lepu kožu. Molekul LR 2412, otkriće naših istraživača, nadahnut je prirodnim procesom obnove kože. Zaštićen je sa 20 patenata, a rezultat je dvanaestogodišnjeg istraživanja.

Lancôme upotpunjuje svoju ponudu proizvoda za negu kože kreiranjem Visionnaire Yeux, Advanced Eye Contour Perfecting Corrector i Visionnaire [1 Minute Blur], Smoothing Skincare Instant Perfection, čime nastavlja da posvećuje posebnu pažnju trendovima i potrebama žena.

Visionnaire Yeux

Advanced eye contour

Perfecting corrector

Lancôme je kreirao Visionnaire Yeux, Advanced Eye Contour Perfecting Corrector: svoj prvi tri-u-jedan inovativni korektor sa LR 2412 usmeren na tri glavna problema kontura očiju (tamni krugovi, bore i neujednačenost), koji ispravlja, vraća prirodni sjaj i zaglađuje područje oko očiju, pružajući dugotrajno delovanje na kožu i vidljivo prikrivajući tamne krugove.

Za savršene oči

Visionnaire Yeux, prvi korektor za usavršavanje kontura očiju koji sadrži LR 2412, pruža visok efekat, te je pogodan za sve tipove kože, čak i za osetljivu.

Nevidljivi pigmenti za uklanjanje tamnih mrlja u formuli za negu snažno deluju u dodiru sa kožom. Jedinstvena tehnologija u trenutku vraća prirodni sjaj očima žena.

Formula koja sadrži Haloxyla™ i kofein donosi izvanredne rezultate. Klinički je dokazano da se nakon četiri nedelje površina bora smanjuje za 17 odsto, dužina za 8 odsto, a dubina za 4 odsto*.

* Analiza slika Quantirides® – 40 žena – 1 mesec

Efikasnost Visionnaire Yeux, Advanced Eye Contour Perfecting Corrector potvrdile su žene koje su učestvovale u studiji.

Nakon črtiri nedelje, % zadovoljnih ispitanika* :

– Smanjenje tamnih krugova: 62 odsto

– Tamni krugovi postaju svetliji: 62 odsto

– Tanke linije deluju umanjene, kao zaglađene: 62 odsto

– Koža u području kontura očiju je zaglađena i dobija prirodni sjaj: 73 odsto

– Ujednačenost tena u području očiju: 71 odsto

*Samoprocena – zadovoljstvo rezultatima u postocima – 55 žena – četiri nedelje

Visionnaire

[1 Minute Blur]

Savršena koža u trenu, čak i HD slici

Najnovija generacija proizvoda za negu kože, poput hibridnih proizvoda, cilja na povećanje faktora delovanja ili na korekciju određenog nedostatka. Novu revoluciju – trend koji potvrđuje svoje rezultate – predstavlja princip zaglađivanja i njegov celovit efekat koji u trenutku vraća lepotu. Odgovara potrebi za trenutnim zadovoljstvom koje karakteriše naše moderno društvo. Savremena žena živi u sadašnjosti i traži brze rezultate. Maksimalan efekat za što manje vremena. Stručan, jednostavan i brz korak koji postiže rezultat bez kompromisa. U trenutku vidljivost pora je smanjena. Oduvek predvodnik, Lancôme ženama nudi Visionnaire [1 Minute Blur], Smoothing Skincare Instant Perfection, jedinstvenu formulu koja ne izbeljuje kožu, već vidljivo usavršava njenu teksturu za samo jedan minut. Zahvaljujući njegovoj tehnologiji “zaglađivanja kao na slici”, ispravlja i obnavlja kožu prekrivanjem nesavršenosti i pora, čak i na HD slici.

PR visual Lancôme: Visionnaire Yeux + 1 minute Blur

Visionnaire YEUX + 1 minute BLUR

Njegova potpuno meka tekstura gela kožu čini glatkom i donosi savršen svilenkast i blistav izgled. Tekstura prati vizualni efekat. Ovaj savršeni proizvod za negu kože transformiše se prilikom nanošenja u lagan i nežan veo. Koža je baršunasta, ugodna i besprekorna na dodir.

Visionnaire [1 Minute Blur] je poslednji korak u nezi kože, no prvi u šminkanju, čini podlogu i poboljšava vizualni učinak za neverojatno glatku i ujednačenu kožu.

Jedan minut, pet koristi u trenu, koža “glatka kao na slici”

Smanjenje vidljivosti pora: nestaju pore proširene zbog masne kože ili starenja.

Prikrivanje neujednačenosti teksture: koža je ujednačena, glatka i meka.

Ujednačen tonus: koža dobija prirodni sjaj, prekrivena je ujednačenim baršunastim velom.

Korekcija sjaja: završni mat izgled je osiguran, za meku kožu poput breskve, bez izbeljivanja.

Glatka koža koja blista zdravim sjajem.

Visionnaire savršeni ritual za negu kože

Lancôme predstavlja Visionnaire ritual koja pruža jedinstven efekat nudeći trenutnu i inovativnu korekciju kože:

Visionnaire [LR 2412 4%], Advanced Skin Corrector Wrinkles – Pores – Evenness: brzodelujući serum za višenamensko usavršavanje koji rezultira izuzetno lepom kožom.

Visionnaire Yeux, Advanced Eye Contour Perfecting Corrector: “all-in-one” proizvod za negu kože usmeren je na celo područje kontura očiju kako bi ujednačio tonus kože, posvetlio tamne krugove i zagladio bore.

Visionnaire [1 Minute Blur], Smoothing Skincare Instant Perfection: prvi Lancôme proizvod za negu kože koji nudi vidljive rezultate u samo jednoj minuti. Koža u trenutku izgleda ujednačena, glatka i mat. Pore nisu vidljive, a nepravilnosti su prikrivene, čak i na HD slici.

Teint Visionnaire, Skin Perfecting Makeup Duo: Naša prva podloga koja u potpunosti obnavlja kožu u četiri nedelje. Koža se iz dana u dan transformiše i postaje kvalitetnija.

 

Comments