Mask Group 248 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Previous
Next

DRUGO IME MU JE AVANTURA:
Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali

Trenutak koji ste čekali je konačno tu: budite se u cik zore, dok sunce tek izlazi, a u vazduhu se oseća dobro poznat miris uzbuđenja. Ustajete spremni, sveži i odmorni, jer konačno možete da budete ono što zaista jeste, vaš poziv i vaša suština – avanturista. Destinacija: off-road iskustvo koje ćete pamtiti čitavog života.

Od Ernesta Šekltona i Edmunda Hilarija, do Bera Grilsa, avanturisti su oduvek rado birali puteve kojima se ređe ide; ne plaše se nepoznatog i uvek su spremni za nove izazove. Avanturisti duboko u sebi osećaju zov divljine – nisu “svoji na svome” u kancelariji i odelu, već je pred njima uvek neistražen teren koji tek treba upoznati i savladati. Oni žive za nalet adrenalina, za prizore od kojih zastaje dah, za dragocenu privilegiju uživanja u neukroćenoj prirodi – u koju se retko ko osmeli da kroči.

Group 2 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Group 2 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali

Ukoliko ste prepoznali sebe u ovim redovima, znamo da oduvek gajite avanturistu u sebi – bez obzira da li živite negde u prirodi ili u urbanoj džungli. Gde god da su, avanturistima je potreban automobil koji će pratiti ritam njihovih želja i neobuzdanog duha. A postoji samo jedan tip vozila koji može da zadovolji sve potrebe i beskrajno olakša život.

Mask Group 249 1 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Mask Group 250 1 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali

OSVAJANJE URBANE DŽUNGLE

Nije lako na vrelom asfaltu, čak i ako poznajete svaki pedalj gradske divljine – jer stalno želite još. Mesto vas ne drži, jer uvek osećate glasni ritam grada, ali ste spremni da se svakog trenutka otisnete u nepoznato. Za takav stil života, odvažan i nepredvidiv, potreban je moćni saveznik koji će vam pružiti komfor, oslonac, ali i osećaj ushićenja i adrenalina. A baš tako ćete se osećati svaki put kada sednete u SUV.

Možda zvuči suludo voziti tako veliki i moćan automobil u gradskom okruženju – ali zapravo je mnogo lakše, bezbednije i praktičnije nego što se mnogima čini. Iskusni avanturisti znaju zašto. Gradska vožnja u SUV vozilu pretvara se u potpuno novu dimenziju udobnosti, funkcionalnosti i uživanja, čak i tokom najvećeg špica.

Počnimo od komfora – prostranost koju pruža SUV nema konkurenciju, bez obzira na to koliko je vaša porodica ili ekipa brojna. Takođe, SUV je gotovo najbezbednija opcija za haotični gradski saobraćaj, jer je stabilniji – u surovim vremenskim uslovima i nepredviđenim situacijama. Jednostavno, takvo vozilo postaće vaš novi član porodice i verni saveznik za svaku priliku – od odlaska na posao, preko izlaska na ručak ili večeru, do vožnje dece na utakmicu. Za sve će biti mesta da se udobno smeste i prepuste vrhunskom iskustvu.

Ali ono što će “kupiti” sve ljubitelje izazova je opremljenost SUV vozila za svaku avanturu u divljini. Ukoliko živite za vikend ispunjen adrenalinom, znamo da upravo sada tragate za sledećom avanturom od koje će vam srce jače zakucati.

ZATO SMO PRONAŠLI TRI FASCINANTNE DESTINACIJE NA BALKANU koje će vam pružiti neverovatan doživljaj vrhunske, neočekivane i ekstremne vožnje, kao i beskrajnu zabavu sa vašim prijateljima.

Mask Group 251 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Mask Group 263 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali

STARA PLANINA

Jedno od najvećih prirodnih bogatstava Srbije još uvek ima mnogo staza i bogaza koje su sasvim divlje i neukroćene, a koje će oduševiti sve ljubitelje terenskih vozila. Stara planina je jedna od najboljih destinacija na Balkanu za off-road vožnje koje će oduševiti i prekaljene vozače. Posebno tokom zime, vožnja fascinantnim predelima ove planine brzo postaje prvoklasna avantura koja će vas razdrmati do srži.

DURMITOR

Vožnja oko Durmitorskog prstena dugo će vam ostati u sećanju – jer su pejzaži koje ćete videti, jednostavno, spektakularni. Ova crnogorska planina ima kristalno čista gorska jezera i gorostasne vrhove, ali i puteve koji će i najiskusnije vozače staviti na uzbudljiv test. Prostrani vidici i strme staze donose osećaj koji je teško pretočiti u reči – doživljavate ga u stomaku.

SUTJESKA

Grandiozno prirodno blago Bosne i Hercegovine – Nacionalni park Sutjeska – veliki je izazov za off-road vožnju. Još uvek neistražena prostranstva, šumska i planinska, kao i makadami koji vode do božanstvenih, skrivenih kutaka, samo su pojedini razlozi zbog kojih okolina Sutjeske privlači ljubitelje žestokih “terenaca”. Baš tamo možete da osetite njihove pune moći i potencijale.

Group 2 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali

UKOLIKO SU VAM OVE TRI ADRENALINSKE DESTINACIJE ZAGOLICALE MAŠTU, znate da vam za vrhunski doživljaj divljine, ali i osvajanje urbane džungle, treba moćan, pouzdan terenski automobil. Mi mu znamo ime.

Group 2 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Mask Group 252 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Mask Group 253 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali

LAND ROVER DEFENDER 110 - stvoren za neukrotive, ali i za gradske šmekere

 Land Rover Defender 110 je briljantno dizajnirano i unapređeno, savremeno i moćno terensko vozilo koje je stvoreno za prirodu – ali pruža jednako prijatan osećaj vožnje i u gradu. Jasno je: ne postoji teren koji Defender ne može da savlada.

Počnimo od najvažnijih detalja: ovaj testirani SUV ima 5 vrata i 5 sedišta, motor koji ima 220 kW snage, zapremine 2.996 ccm, sa 650 Nm obrtnog momenta preko osmobrzinskog automatika.

Defender ima AWD (All Wheel Drive) sistem koji inteligentno kontroliše raspodelu obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine. To znači da se prilagođava izazovnim površinama po kojima vozite, bilo da je to sneg, trava, pesak ili kameniti predeo. Tu je i HDC sistem koji vam pomaže u teškim spustovima održavajući konstantnu brzinu i kočenje posebno za svaki točak. Autonomno kočenje u hitnim situacijama, parking senzori i druge komponente garantuju maksimalnu bezbednost. Baš tako, Defender vas bukvalno može odvesti bilo kuda, glatko i pouzdano.

Group 2 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Group 2 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Mask Group 254 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Mask Group 255 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Mask Group 264 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Mask Group 265 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Group 2 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali

ZADIVLJUJUĆI DIZAJN BESPREKORNOG KVALITETA

Spoljni dizajn automobila spaja njegovu prepoznatljivu siluetu i bespogovorni integritet. Sofisticirana karoserija i okrugli LED farovi daju mu moćan izgled, dok otpozadi vozilo izgleda moderno i idealno promišljeno – sa prtljažnikom koji se bočno otvara i istaknutom rezervnom gumom.

A tek enterijer ovog automobila je mesto gde se spaja luksuz, funkcionalnost i maksimalna udobnost. Elektro podesiva kožna sedišta, centralna konzola, gumeni podovi u celom prostoru (koji se brzo i lako čiste), vrhunsko osvetljenje u kabini i menjač presvučen kožom – to su samo neki od detalja koje odmah primetite.

Defender koristi intuitivnu tehnologiju – Pivi Pro sistem je osmišljen da vam omogući da brzo i lako pristupite funkcijama na početnom ekranu, kao što su navigacija, telefon i mediji. Upravo sistem navigacije će oduševiti svakog istinskog ljubitelja divljine – jer koristi mašinsko učenje da biste dobili uputstva zasnovana na vašem poznavanju puteva i uslova saobraćaja u realnom vremenu. Zahvaljujući redovnim automatskim preuzimanjima mapa, putanje su uvek ažurne – čak i kad zađete u područje bez signala.

Mask Group 256 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Mask Group 266 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Group 2 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali
Group 2 Drugo ime mu je avantura: Land Rover Defender 110 je automobil koji ste čekali

Sve što smo opisali je tek delić opreme koju poseduje testirani Land Rover Defender 110, ali je jasno da se radi o ultimativnom terenskom vozilu za avanture po čitavom svetu. Uz Defender, možete da izaberete četiri paketa aksesoara, u zavisnosti od svog stila života: Explorer pack, Adventure pack, Country pack i Urban pack.

Bez obzira da li ste se zaputili na planinu, u pustinju, tundru, džunglu ili pak u pozorište i na piće sa društvom, Land Rover Defender 110 vas tamo vodi udobno i bezbedno.

Moćni i neponovljivi Land Rover Defender 110 vas čeka u British Motorsu – može biti vaš uz nekoliko dopadljivih opcija plaćanja. Vozilo ima garanciju tri godine od datuma prve registracije, što podrazumeva popravku i zamenu delova bez naplate, u ovlašćenom servisu.

Još informacija o Land Rover Defender 110 saznajte na British Motors sajtu, kao i Facebook i Instagram profilima.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X