Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Lasirane još dve epizode o Burn Studios DJ takmičenju na Ibici

Lasirane još dve epizode o Burn Studios DJ takmičenju na Ibici

Lansirane su peta i šesta epizoda o prestižnom DJ takmičenju na Ibici koje, drugu godinu zaredom, organizuje Burn energy drink. Osim uspeha naše pobednice Lee Dobričić, prikazani su usponi i padovi ostalih 17 učesnika, u želji da iskoriste priliku koja se pruža jednom u životu.

U okviru trećeg izazova, Maceo Plex lično ocenjuje ko je napravio najbolji remix njegove trake i proglašava pobednika – Tommyja Kida iz Francuske. O ostalim finalistima odlučiće vlasnici klubova u kojima će se realizovati rezidentura – čuveni “Privilege”, “Sankeys” i “Cafe Mambo”.

Finalna šestorka je odabrana, ali tenzija raste jer će proglašenje biti na radiju Ibiza Sonica. Za ostalih 12 učesnika, san se približava kraju pošto će napustiti ostrvo. Nakon objave imena, ostao je još jedan korak – finalni nastup u kom će se boriti po dvoje. Lei predstoji okršaj sa DJ Collective Machine u klubu “Privilege”, što ćemo gledati u sledećoj epizodi.

Da podsetimo, prve četiri epizode predstavile su intenzivni program Burn DJ takmičenja koji uključuje tri izazova, ekskluzivne radionice sa superstar DJ mentorima i nezaboravni klabing Ibice. Lea se plasirala u finalnu šestorku već nakon 24 sata na ostrvu i, na kraju, osvojila rezidenturu u klubu “Privilege”, dok će drugo dvoje celog leta nastupati u klubovima “Cafe Mambo” i “Sankeys”.

Editors choice