Kako dani postaju sve hladniji, tako sve više i više upadamo u rutinu istih autfita, jer nam je prvi i osnovni cilj udobnost i toplota. Međutim, ne mora biti tako. Najbolji način da svoj zimski stajling podigneš na viši nivo, ne znači da moraš nabaviti tonu novih stvari i komada. Zapravo, dovoljno je da nabaviš svega par, a zatim upotrebiš kreativnost i malo mašte, kombinujući te nove komade zajedno, ili sa stvarima koje već imaš.

Zato, umesto da ove jeseni stalno nosiš najdeblji i najmekši džemper koji imaš u kombinaciji sa farmerkama i čizmama, otkrivamo ti #layering trikove i predlog kako da uz komade brenda Twinset, prilagodiš haljinu jesenjem stajlingu.

Drugi stajling Twinset 1 #Layering trikovi: Kako da haljinu prilagodiš jesenjem stajlingu

Monohromatske kombinacije uvek izgledaju dobro, ali tokom kasne jeseni i rane zime imaju neku posebnu čar, pogotovo ako ukombinuješ boje koje ne pripadaju standardnoj, neutralnoj paleti crne, sive, bež i bele. Puder pink boja ove “Georgette” Twinset haljine  je idealna ako želiš da postigneš romantičan “soft-rose” look, tokom tmurnih, sivih dana.

Drugi stajling Twinset 2 #Layering trikovi: Kako da haljinu prilagodiš jesenjem stajlingu

Neka ti bude toplo u kardiganu iste boje! Asimetričan kroj kako haljine, tako i ovog Twinset kardigana, se zanimljivo dopunjuju i daće dašak autentičnosti i individualnosti tvom izgledu.

Drugi stajling Twinset 5 #Layering trikovi: Kako da haljinu prilagodiš jesenjem stajlingu
Krzneni okovratnik u toploj bež boji meda, deluje efektno i pravi kontrast ne samo kada su boje u pitanju, već i materijali! Želiš da izgledaš da postigneš dnevni glam efekat? Ovo je detalj koji će dati tu notu baš svakom autiftu!

Drugi stajling Twinset 3 #Layering trikovi: Kako da haljinu prilagodiš jesenjem stajlingu
Somot je ove sezone apsolutno svuda, a torbe i rančevi od od ovog materijala su #musthave aksesoari sezone. Ukoliko si želela da poneseš neki komad garderobe od somota, a da to ipak ne bude haljina ili sako, eto rešenja! Crni Twinset ranac, je neočekivani, pomalo glam-rock detalj ovog autfita.

Drugi stajling Twinset 4 #Layering trikovi: Kako da haljinu prilagodiš jesenjem stajlingu

Samo najhrabrije fashion devojke, osmeliće se da ponesu ove Twinset papuče od prevrnute kože, sa krznenim porubom i mašnom od somota! Iako definitivno nisu za svaki dan i “zahtevaju” da ih nosiš po suvom vremenu, ne možemo poreći da deluju efektno, zanimljivo i drugačije! Naravno, kombinuj ih sa crnim čarapama, a o udobnosti nećeš morati da brineš!

U koliko ti se dopao naš predlog i želiš da imaš neki (ili sve) od ovih Twinset komada, onda nikako ne propusti da posetiš MiaMaya prodavnicu u Rajićeva shopping centru. Takođe, kako bi na vreme bila upoznata sa svim novitetima i ponudom MiaMaya fashion concept store-a, ne zaboravi da pratiš njihov Facebook i Instagram profil! 

Total look: Twinset
Foto: Marija Timotijević
Stilista: Anja Plemić
Šminka: Nadica Lekić

Elena Erdeljanović

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments