Nagradna igra koju je organizovala kompanija LC Waikiki, u saradnji sa modnom blogerkom Anastasijom Đurić, dobila je svog pobednika. Titulu najbolje odevene ponela je Jovana Bovan iz Zrenjanina koja je osvojila kompletan LC Waikiki autfit.

LC Waikiki fashion challenge privukao je pažnju velikog broja korisnika društvenih mreža, koji su se odazvali pozivu na učešće u nagradnoj igri. Fotografišući se u najmanje jednom komadu ovog brenda i koristeći hashtag #lcwaikikiserbia, učesnici su do 07.01. postavljali fotografije svojih omiljenih autfita na društvene mreže Instagram i Facebook. U ulozi žirija našla se modna blogerka Anastasija Đurić, koja je za pobednicu odabrala kompletan LC Waikiki autfit.

Jovana Bovan 1 LC Waikiki nagradio najkreativniji stajling

U jakoj konkurenciji kreativnih i modernih autfita, po mišljenju Anastasije Đurić, najviše se istakao onaj koji je osmislila Jovana Bovan iz Zrenjanina. Pobednički stajling sadrži šareni LC Waikiki džemper koji je Jovana iskoristila kako bi začinila crnu kombinaciju i učinila je efektnijom. Staša i Jovana će se po dogovoru naći u LC Waikiki radnji u tržnom centru Merkator, gde će Staša odabrati nagradni poklon stajling za Jovanu, u skladu sa njenim stilom.

Jovana Bovan LC Waikiki nagradio najkreativniji stajling

Svako zaslužuje da se dobro obuče i zato vas LC Waikiki poziva da i dalje koristite hashtag #lcwaikikiserbia na društvenim mrežama i na taj način prikažite svoje kreativne autfite koji sadrže vaše omiljene komade ovog brenda. Uskoro vas očekuju nova iznenađenja i nagrade, kao i otvaranje nove prodavnice LC Waikiki u tržnom centru Ušće, a do tada možete potražiti mnogobrojne kvalitetne i moderne odevne komade ovog brenda u prodavnici u tržnom centru Merkator. Dame mogu da iskoriste plišane suknje iz nove kolekcije da se zagreju u ovim hladnim zimskim danima, koje će ukombinovati aktuelnim crnim i bordo prazničnim komadima dekorisanim šljokicama, kao i toplim vunenim džemperima i pončoima. Muškarce očekuju moderni i udobni džemperi u raznim bojama, pastelne košulje, kao i aktuelni komadi od džinsa, bilo da je reč o košuljama ili pantalonama.

Šare sa irvasima i pahuljicama i somotni detalji čine kolekciju za dečake jedinstvenom. Mali džentlmeni biće više nego elegantni sa crvenim leptir mašnama. Za devojčice koje prate modne korake svojih majki, džemperi sa različitim dezenima, raznobojne pantalone i haljine sa srebrnim detaljima i mašnama ostaviće sjajan utisak.

Comments