Svi znamo koliko može da bude monotona odeća za posao. Sigurno često nosite jednobojne sakoe, bele košulje i tamne pantalone. Ukoliko želite da unesete živost u svoj poslovni stil, izaberite neki komad sa cvetnim detaljima. Ovaj dezen u trendu je već nekoliko sezona i može se naći na skoro svim komadima odeće. Možete kombinovati jednobojni sako sa pantalonama u cvetnom dezenu, a uz to obući belu košulju. Velika ogrlica samo će naglasiti vaš moderan izgled.

Cvetni dezeni mogu se odlično kombinovati i sa nešto jačim bojama.

U drugoj kombinaciji mi smo se odlučili za cvetni sako i suknju u bež boji koje smo pronašli u Legendu. Ove dve elegantne kombinacije odličan su izbor odeće za poslovne prilike, a cvetni detalji doprineće da vaša kombinacija izgleda šik i moderno!

Legend1 Legend modni predlog: Cvetno i elegantno Legend2 Legend modni predlog: Cvetno i elegantno legend3 Legend modni predlog: Cvetno i elegantno Legend4 Legend modni predlog: Cvetno i elegantno Legend5 Legend modni predlog: Cvetno i elegantno legend6 Legend modni predlog: Cvetno i elegantno

Fotograf: Dragan Asanov

Stilista: Tijana Žunić

Modeli: Jana Lojanica, Maša Dražić, FOX Models

Mesto snimanja: Informbiro

Garderoba: Legend

Nakit: Dve Šmizle

Sako: 7,990 din.

Majica: 1,290 din.

Suknja: 2,990 din.

Kaiš: 2,490 din.

Sako: 7,990 din.

Košulja: 3,990 din.

Pantalone: 5.490 din.

Comments