Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Legenda o reinkarnaciji

Legenda o reinkarnaciji

1/3

Koncept reinkarnacije smatra se nečim u šta veruješ ili ne veruješ, ali to je površno, jer istinitost nekog koncepta ne zavisi od naše spremnosti da u njega verujemo ili ne. Legendu o reinkarnaciji, po kojoj se rađamo sedam puta sa osnovim zadacima koje treba da ispunimo pre nego što pronađemo konačno spasenje, odnosno pre nego što završimo ciklus povratka na Zemlju, u tom smislu treba shvatiti orijentaciono, kao što i pripadanje nekom horskopskom znaku predstavlja samo skicu, orijentaciju.

Prvo rođenje

Kad dođemo prvi put na svet, kao nova duša, mi smo celog života novornođenče – posmatramo i upijamo sve što je pred nama, jer nam je sve potpuno novo. Teško pronalazimo smisao, zbunjeni smo i slabo tolerišemo stvari koje ne razumemo. U prvom dolasku na Zemlju često se bezuspešno trudimo, a naši planovi se izvrću u svoju suprotnost. U životu punom prepreka čini nam se da nam ništa ne polazi za rukom. Ali tada smo ovde samo kao izviđači, spremamo se za ono što dolazi u sledećim životima. Imamo priliku da dobro posmatramo, da pronalazimo ono što nas raduje i da osmišljavamo svoj život. Za prvi put, sasvim dovoljno.

Radoznali učenik

Ovo je drugo rođenje ili prva reinkarnacija. Duši svet više nije nov i nepoznat, pa je zadatak duše da uči nove stvari sa velikim entuzijazmom, da upija nova znanja bez otpora, da razume svoja osećanja i ljudsku prirodu, da stiče veštine i stalno obogaćuje svoje iskustvo. U prvoj reinkarnaciji učimo o sebi, ko smo i šta treba da postanemo, a ovaj život karakteriše radoznalost, tipična za učenika koji je spreman da savlada sve izazovne lekcije.

chris ensey 87456 Legenda o reinkarnaciji

Editors choice