Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Koncept reinkarnacije smatra se nečim u šta veruješ ili ne veruješ, ali to je površno, jer istinitost nekog koncepta ne zavisi od naše spremnosti da u njega verujemo ili ne. Legendu o reinkarnaciji, po kojoj se rađamo sedam puta sa osnovim zadacima koje treba da ispunimo pre nego što pronađemo konačno spasenje, odnosno pre nego što završimo ciklus povratka na Zemlju, u tom smislu treba shvatiti orijentaciono, kao što i pripadanje nekom horskopskom znaku predstavlja samo skicu, orijentaciju.

Prvo rođenje

Kad dođemo prvi put na svet, kao nova duša, mi smo celog života novornođenče – posmatramo i upijamo sve što je pred nama, jer nam je sve potpuno novo. Teško pronalazimo smisao, zbunjeni smo i slabo tolerišemo stvari koje ne razumemo. U prvom dolasku na Zemlju često se bezuspešno trudimo, a naši planovi se izvrću u svoju suprotnost. U životu punom prepreka čini nam se da nam ništa ne polazi za rukom. Ali tada smo ovde samo kao izviđači, spremamo se za ono što dolazi u sledećim životima. Imamo priliku da dobro posmatramo, da pronalazimo ono što nas raduje i da osmišljavamo svoj život. Za prvi put, sasvim dovoljno.

Radoznali učenik

Ovo je drugo rođenje ili prva reinkarnacija. Duši svet više nije nov i nepoznat, pa je zadatak duše da uči nove stvari sa velikim entuzijazmom, da upija nova znanja bez otpora, da razume svoja osećanja i ljudsku prirodu, da stiče veštine i stalno obogaćuje svoje iskustvo. U prvoj reinkarnaciji učimo o sebi, ko smo i šta treba da postanemo, a ovaj život karakteriše radoznalost, tipična za učenika koji je spreman da savlada sve izazovne lekcije.

chris ensey 87456 Legenda o reinkarnaciji

Editors choice