CRVENA JE SNAŽNA, CRVENA JE HRABRA, CRVENA JE STAV. KOJI JE TVOJ STAV?

Kérastase proizvodi ne samo da odišu luksuzom, već iz vaše kose izvlače ono najbolje. Možda jedan od najpopularnijih proizvoda ovog brenda među lepšim polom je prvo luksuzno višenamensko ulje za kosu Elixir Ultime. U staklenoj luksuznoj bočici zlatnog sjaja, ovaj proizvod osvojio je mnoga ženska srca.

Kerastase 19 Elixir ultime Flacon 100ml EC2 DBD e1569914966435 Legendarno ulje za visok sjaj kose

Međutim, za one najodvažnije i istinske ljubitelje luksuza, Kérastase je pripremio pravu malu poslasticu: Elixir Ultime ulje za kosu u limitiranoj bočici i to koje druge boje, već crvene!

Pre svega, zašto je ovo ulje toliko popularno? Obogaćeno je Intra-Cylane® molekulima i Oléo kompleksom, bogatom mešavinom četiri dragocena ulja koja sadrži: arganovo, kukuruzno ulje, ulje kamelije i prakaksi ulje. Može se koristiti za luksuzni tretman pre pranja kako bi se kosa pripremila, ili pre feniranja, kako bi kosa bila nahranjena i zaštićena, a sjaj kose na svom vrhuncu.

Kérastase Elixir Ultime Rouge edition ulje je u stkalenoj bočici od 100 ml, zagasito crvene boje, dobro poznatog, nezaboravnog mirisa i pruža brilijantan sjaj vašoj kosi.

Kérastase Elixir Ultime Rouge edition se može naći isključivo u oficijalnim Kérastase salonima. Spisak salona može naći na sledećem linku: https://hair-salons.kerastase.com/

Preporučena maloprodajna cena je 5.140 rsd.

Kerastase 19 Elixir ultime Etui 100ml EC1 DBD e1569915007557 Legendarno ulje za visok sjaj kose

 

Comments