Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Kada sam bila baš mlađa, naravno, oblačila me je majka. Suština je bila da bude toplo, udobno i praktično, bez obzira na šta to sve zajedno u kombinaciji liči. Jer, majke. Kada sam ja bila mala, niko nije nosio farmerke uvučene u čizme. To je tada bilo “seljački”. Danas je oubičajeno. Dakle, moja majka je bila rodonačelnik ovog trenda, šta?! Šalu na stranu, ali te kombinacije ’90. godina su zaista bile hit.

Kada sam odrasla dovoljno da mogu sama da odlučujem o tome na šta ću da ličim, “tripovala” sam da se mnogo razumem u modu pa sam kupovala neke stvari koje su, kada sada pogledam, bile budi bog s nama. I, naravno, obukla bih ih jednom i konstatovala kako mi se više ne sviđaju. E tada bi mi majka rekla njeno čuveno: “A da nisi kupila – pukla bi!” Obožavam kada mi to kaže!

Ipak, da ne grešim dušu, osim što me je tako malo zafrkavala kada su moda i kupovina u pitanju u svakom smislu te reči, moram priznati da me je i naučila nekim pametnim stvarima. A verujem da su i vaše majke vas ovome naučile. Ovo su te čuvene lekcije:

1. Uvek proveravaj “zadnji” deo radnje. Zašto? Tamo su obično stvari koje su na sniženju.

2. Nemoj da kupuješ nešto samo da bi kupila. U redu je ući, pogledati i napustiti radnju bez ijedne kese. Zvuči šokantno, ali zaista je tako. Ne morate da potrošite baš svaki dinar iz novčanika.

3. Jednostavne, klasične stvari su uvek plus. Njih je jednostavno kombinovati i nositi u svim prilikama i – eto one praktičnosti sa početka teksta. Ali zaista, jednostavna crna majica može izgledati odlično i u svečanoj i u ležernoj kombinaciji.

moda 4 Lekcije o ŠOPINGU koje smo naučile od svojih majki

Editors choice