Ako se dogodilo da vam u ovim lepim prolećnim danima fali inspiracije za modne kombinacije samo jedan pogled na legendarnu glumicu Brižit Bardo je dovoljan da vas inspiriše i pokrene da kombinujete i uživate u modnim izazovima.

Brižit važi za ikonu stila koja neprestano inspiriše iako danas ima osamdesetdve godine. Prelepa glumica koja je svojom lepotom i stilom osvajala publiku širom sveta proglašena je za damu sa izuzetnim ukusom i osećajem za modu, ali kod njen nikada na ceni nije bilo slepo praćenje trendova već je svoj stil unapređivala po sopstvenom senzibilitetu. Ono što je njoj bilo svojstveno jeste da u kojoj god kombinaciji da se pojavila uvek je plenila stilom i elegancijom, bilo da su to cigaret pantalone i baletanke ili elegantna haljina koja prati liniju tela.

Brižit Lekcije o stilu koje smo NAUČILE od Brižit Bardo

Zahvaljujući besprekornom stilu i seksepilu kojim je zračila, mnoge žene i danas traže njene modne kombinacije iz šezdesetih i sedamdesetih godina kao inspiraciju. Brižit je započela nekoliko trendova u prošlosti koji se i danas vrednuju kao večiti a pritom su i glavni aduti svake žene od stila.

Moglo bi se reći da je iz lepe glumice jednostavno isijava sav taj francuski šik za kojim mnoge žene žude. Zato vas podsećamo čemu nas je sve prelepa Brižit Bardo naučila o stilu tokom svih ovih decenija.

Jednostavno je seksi

Nekada kada želite da izgledate istovremeno i šik, elegantno i seksi preterate u kombinovanju različitih komada i tada vaš stajling na kraju dobije totalno drugačije značenje. Ovo je greška koju smo svi napravili u nekom trenutku, bar jednom. Gledajući Brižit shvatićete da je jednostavno itekako seksi, i da uvek možete da pribegnete svedenoj i elegantnoj kombinaciji koja svakako mami poglede. Zapamtite da izgledati seski ne znači samo da treba da ogolite pojedine delova tela i da je to dovoljno. Seksepil pre svega izilazi iz nege tela i duha, zato je važno da radite na sebi i da uvek pre svega izgledate uredno. A za seksi kombinaciju dovoljno je da obučete i samo obične crne pantalone i majicu ili bluzu dugih rukava.

Crno Lekcije o stilu koje smo NAUČILE od Brižit Bardo
Comments