Jedna od najpopularnijih modnih ikona svih vremena i lepotica za kojom muškarci širom sveta i dalje uzdišu, Sindi Kraford, pre dva dana je proslavila 51. rođendan, a u to ime se podsećamo njenih neprikosnovenih lekcija stila koje su uvek aktuelne, a koje svaka devojka treba da ima na umu.

Bela majica je tvoja najbolja drugarica!

Nekad i sad, Sindi zna da je manje više. Bela majica će odlično upotpuniti svaki tvoj stajling, bez obzira na to da li je nosiš u kombinaciji sa džinsom i patikama ili sa klasičnim odelom. Bela majica je uvek IN i uvek je spas kada ne znaš šta da obučeš.

bela majica Lekcije stila Sindi Kraford bez roka trajanja

“Duge” čizme su uvek u modi!

Čizme do kolena su savršena zamena za klasične salonke, dakle, kada ti je potreban elegantan par obuće za tvoje svečanije izdanje. Odlično se slažu uz kratku suknju ili šorts, ali i uz skinny džins izgledaće prosto odlično! A Sindi? Ona je “duge” čizme nosila čak i na crvenom tepihu. Treba li još malo da te ubeđujemo?

duge cizme Lekcije stila Sindi Kraford bez roka trajanja

Crna haljina je uvek “hot”!

Kada si u modnoj dilemi, znaj da sa crnom haljinom nikada nećeš pogrešiti. Ona je prosto idealno rešenje za sve tvoje modne potrebe! Čak, tvoja crna kombinacija ne mora da uključuje haljinu, neka to budu pantalone i seksi majica!

crna Lekcije stila Sindi Kraford bez roka trajanja
Comments