Lena Kovačević, pop-džez pevačica i kompozitor, postala je XYZ Premium Fashion Store ambasador za Srbiju.

Lena XYZ 4 Lena Kovačević postala XYZ Premium Fashion Store Brand Ambasador za Srbiju

Prefinjeni stil Lene Kovačević u potpunosti se uklapa u koncept premium brendova koje okuplja XYZ Premium Fashion Store. Lena će najnovije modne kreacije poznatih brendova nositi na svojim koncertnim i medijskim nastupim, a u pripremi su i modni editorijali koji će biti plasirani tokom godine.

Okupljeni gosti i predstavnici medija imali su mogućnost da se uz muziku Lene Kovačevič upoznaju sa kolekcijama za proleće-leto 2014. ekskluzivnih brendova iz ponude XYZ Premium Fashion Store, među njima Boss, Burberry, Coccinelle, Dsquared2, Fracomina, Marc Cain, Michael Kors, Pinko, Antony Morato, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, UGG i drugih.

XYZLena 3 Lena Kovačević postala XYZ Premium Fashion Store Brand Ambasador za Srbiju

XYZ Premium Fashion Store je maloprodajni koncept pristupačnog luksuza koji donosi dizajnersku modu i trendove svetskih metropola u našu zemlju. Pruža više od 40 priznatih svetskih brendova uz moderan dizajn, velike izloge te udobne i prostrane kabine. Jedinstveno iskustvo kupovine upotpunjeno je sa mogućnost dostave odeće na kućnu adresu nakon kupovine, biranje odeće uz savete ličnog stiliste i članstvo u XYZ klubu sa nizom dodatnih pogodnosti.

XYZLena 1 Lena Kovačević postala XYZ Premium Fashion Store Brand Ambasador za Srbiju

Najnoviji album Lene Kovačević, „San“, je najprodavanije izdanje u Srbiji među albumima iz regiona, krajem 2013. godine. Lena je održala i uspešan koncert u Beogradu, u Domu sindikata i nastupila je povodom dočeka Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu. Diplomirala je džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, studirala je u klasi eminentnih evropskih profesora. Snimala je, nastupala i učestvovala u mnogim projektima muzičara sa svih strana sveta, paralelno sarađujući sa svojim kolegama iz Srbije i regiona. Prvi autorski album „Dobar dan za pevanje“ objavila je 2009. godine, a 2011. godine bila je član žirija u emisiji „Prvi glas Srbije“.

Comments