Novi modni brend za male dame, Lena Petra Girlswear je odličan izbor za sve one mame koje tragaju za kvalitetnom i udobnom garderobom za svoje devojčice. Ukoliko još uvek niste pogledali sve odevne komade kolekcije jesen/zima 2016/17.  učinite to putem sajta www.lenapetra.com.

Modeli su izrađeni od kvalitetnih materijala, a forme su minimalističke, elegantne i  prilagođene tome da devojčice imaju potpuni komfor i slobodu u kretanju. Kolekcija obuhvata različite modele haljina, bluza i košuljica, dukseva, sakoa, suknjica i pantalona, a paleta boje koja je zastupljena u prvoj kolekciji obuhvata pastelne tonove, ali i zagasitije tonove kao što su tamno ljubičasta i zelena.

Sasvim smo sigurni da će se vaša princeza osećati lepo noseći neku od haljinica, bluza, suknji i drugih komada iz kolekcije te je to još jedan razlog više da ne propustite da učestvujete u Giveaway-u u kojem možete osvojiti haljinicu Bella Grey.

Wannabe Lena Petra Giveaway Body W670 Lena Petra Girlswear Giveaway: Osvoji haljinicu za svoju ćerkicu

Sve odevne komade iz ove kolekcije možete videti i naručiti putem sajta www.lenapetra.com.

Sve što je potrebno da uradite je da:

1. Lajkujete Facebook stranicu Lena Petra Girlswear OVDE.

2. Zapratite Lena Petra Girlswear Instagram profil OVDE.

3. U komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici Wannabe Magazine-a napišete komentar kao odgovor na pitanje “Kako gradite stil kod svoje ćerkice?” i tagujete barem jednu prijateljicu koja ima ćerkicu i time je pozovete da učestvuje u ovom Giveaway-u.

Dana 13. decembra ćemo proglasiti pobednicu Giveaway-a koja je osvojila haljinicu Bella Grey za uzrast od 12 meseci do 10 godina, a koja je ostavila najkreativniji komentar.

Giveaway važi samo za Republiku Srbiju!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

 

 

Comments