Već je sasvim nemoguće da ljubitelji mode nisu čuli za modni brend za male i velike dame Lena Petra Girlswear. Neobičan dizajn namenjen svim malim princezama, preneo se i na modu za velike dame, pa je ovo postao jedan od omiljenih brendova mama i ćerki, koji oduševljava izborom materijala, boja, te svega onoga što kolekcije Lena Petra Girlswear brenda čini. Devojčice se bitnim odlikama stila, njegovom vaspitavanju, uče od malena, pa je to i glavna ideja ovog brenda koji uvek ima odlična iznenađenja za svoje “pristalice”.

Došlo je leto, pa je potrebno nečim se i osvežiti, a šopingholičarke znaju da je najbolji način za to dobar šoping. Ovog puta, modni brend Lena Petra spremio je osvežnje u vidu sniženja od čak 50% koji se odnosi na modele u veličini 3-4. Ovo je prilika koju ne smeš prpustiti, jer uz odlične cene, učinićeš da tvoja klinceza izgleda kao prava dama od stila, reklo bi se, modna ikona u najavi.

Za sve ostale informacije, ponudu i kolekcije, možeš posetiti Facebook stranicu Lena Petra Girlswear, kao i Instagram profil.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments