Robna marka CHEEK by LISCA dizajnirana je za aktivnu žensku populaciju koja prati modne trendove. Modeli su prevashodno razigrani i smeli – namenjeni onima koji žele da budu atraktivni i da imaju donji veš koji prati najnovije trendove. Savremeni materijali daju savršen izgled i zadovoljstvo uz prihvatljivu cenu.

Kolekcija CHEEK by LISCA za jesen/zimu 2014. donosi nam nevaljalu, zabavnu i seksi energiju. Svakodnevno flertovanje u životu bilo je inspiracija za kolekciju. Moderni modeli se igraju sa čipkom u jesenjim bojama kao što su zelena, plava i boja fuksije, a da vam život bude zaista udoban, pobrinuće se udobne pidžame, čarapice i papuče.

Danas vam predstavljamo pidžamu sa dugim nogavicama i duks sa kapuljačom “Sparkle” iz nove kolekcije ovog brenda, u kojima ćete se osećati veoma prijatno, dok ispod toga možete poneti seksi donji veš. Ova pidžama je idealan izbor za vikend, kada možete ceo dan da provedete kod kuće i gledate romantične filmove.

Pogledajte kako izgleda odevna kombinacija CHEEK by LISCA.

lenja tokom vikenda cheek by lisca 1 Lenja tokom vikenda: CHEEK by LISCA lenja tokom vikenda cheek by lisca 2 Lenja tokom vikenda: CHEEK by LISCA lenja tokom vikenda cheek by lisca 3 Lenja tokom vikenda: CHEEK by LISCA lenja tokom vikenda cheek by lisca 4 Lenja tokom vikenda: CHEEK by LISCA
Comments