Leni Kravic (Lenny Kravitz) je, nažalost, morao da otkaže sve koncerte koje je planirao ove godine. Među tim koncertima bio je planiran jedan i u našoj prestonici, tačnije u “Beogradskoj areni”.

U okviru evropske turneje pod nazivom “Black and White Europe” Leni je hteo da promoviše svoj deveti album, koji je istog naziva kao i turneja. Mi, devojke koje se potajno ložimo na kralja rok muzike, najviše smo razočarane, ali Leni je obećao da će koncerte održati već sledeće, 2013. godine.

slika131 Lenny Kravitz otkazao koncert u Beogradu

Leni ima osvojene četiri Gremi nagrade u kategoriji “Best Male Rock Vocal Performance”

Snimanje filma “Batler” (The Butler) u Nju Orleansu se odužilo i Leniju će uzeti više vremena nego što je planirao. Snimanje će trajati i tokom jeseni, a ugovor koji je potpisao ga obavezuje da bude prisutan na snimanju setova do zvuka poslednje klape.

Kravic se izvinjava svojim fanovima i nada da će ga sačekati sledeće godine sa istim entuzijazmom.

Pogledajte spot za najuspešniji singl sa albuma “Black and White America”:


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanske književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments