Multiactiv kozmetika je spremna da vam ove zime pruži osećaj bezbrižnosti, a vašoj koži svu neophodnu negu. Pitate se u čemu je tajna? Otkriće vam je intrigantan, ali izuzetno blagotvoran sastojak novih “must have” proizvoda za lepotu – puževa sluz!

Multiactiv Ultra energetska krema i Ultra regenerativni serum sa veoma visokim procentom filtrata puževe sluzi učiniće za vašu kožu ono što joj je zimi najpotrebnije – održaće je mekom i zadržati njenu vlažnost.

Multiactiv svi proizvodi Lepa i negovana koža tokom zime

Samo visok procenat filtrata puževe sluzi daje sjajne rezultate

Novi proizvodi Multiactiv kozmetike su jedinstveni po tome što sadrže čak 80 odsto filtrata puževe sluzi. Puževa sluz je mešavina prirodnih sastojaka koji veoma blagotvorno deluju na kožu:

– alantoina,

– kolagena i elastina,

– prirodnih antibiotika,

– vitamina A, C i E,

– glikolne i hijaluronske kiseline.

Alantoin će se pobrinuti da vaša koža bude meka, a u sinergiji sa glikolnom kiselinom, koja uklanja mrtve ćelije sa površine kože, podstiče se formiranje novih ćelija. Hijaluronska kiselina potpuno vraća volumen i vlagu koži, jer se njeni molekuli spajaju sa kolagenom i elastinom i dodatno podstiču njihovu sintezu. I ostali sastojci kreme i seruma poput antioskidanasa, prirodnih antibiotika, vitamina A, C, E i enzima, deluju podmlađujuće, štite kožu od infekcija i daju joj elastičnost.

 

Comments