Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Lepi i zdravi: Sedam aplikacija za zdraviji život

Lepi i zdravi: Sedam aplikacija za zdraviji život

Od vašeg dnevnog unosa kalorija, preko rada srca, možete meriti skoro sve parametre u životu koji će vam pomoći da budete zdraviji. Međutim, praćenje svih aktivnosti vašeg organizma može delovati naporno ili nemoguće za izvesti. Ali, zahvaljujući tehnologiji koju često upravo krivimo za loš uticaj na naše zdravlje, možemo pratiti i belžiti ove parametre svakog dana.

Brojač kalorija

Ukoliko postoji nešto što će svaka žena smatrati korisnim, to je ova aplikacija. Ona se zove Calorie Counter + i pomoći će svakoj dami da vodi računa o unosu kalorija u svoj organizam i lakše dođe do željene težine. Mana je što je dizajnirana samo za britansko tržište, a omogućava da skenirate barkod proizvoda i izračunate koliko to što ste pojeli ima kalorija.

Otkucaji srca

Instant Heart Rate će vam umnogome pomoći ukoliko trenirate. Sve što treba jeste da kažiprst prislonite na kameru svog iPhone-a i izmerite puls.

Miran san

Aplikacija Sleep Cycle jedna je od najboljih pomagala ukoliko imate problema sa snom. Ona meri vaše cikluse dubokog i lakog sna, a onda određuje koje je idealno vreme za vaše buđenje. Daje vam i mogućnost od pola sata da produžite san i lagano se probudite, a i prilagodiće melodiju alarma kako bi vam jutro bilo što prijatnije.

rexfeatures 990851a Lepi i zdravi: Sedam aplikacija za zdraviji život

Koraci

Ova aplikacija broji korake koje ste napravili u toku dana, preračunava koliko kalorija ste tako potrošili i postavlja nove izazove kako biste bili motivisani da što više pešačite.

Merač sreće

Možda je teško poverovati, ali postoji i aplikacija koja meri koliko ste srećni. Zove se Happiness Mood Tracking Journal i pomoći će vam da budete srećniji. Ona meri vaša osećanja u različitim situacijama, a onda vas uči koje situacije vas zapravo čine srećnim.

Zdravlje pre svega

Fitbit će vam pružiti podršku ukoliko ste odlučili da vodite zdraviji život. Ona će voditi računa o vašem unosu kalorija, vode, tome koliko ste spavali, da li ste imali dovoljno fizičke aktivnosti i slično. Takođe, rezultate možete porediti sa svojim prijateljima.

Voda je izvor života

Koliko je dosadno kad svaki dan slušate kako je najvažnija stavka za put do zdravijeg i vitkijeg tela dovoljan unos vode. A opet vi i dalje jednostavno zaboravite da se nalivate kad god stignete. Postoji rešenje! Ova aplikacija će vas podsećati kad je vreme da uzmete čašu vode. Tako ćete bez opterećivanja ostati zdravi, lepi i hidrirani.

rexfeatures 3307206a Lepi i zdravi: Sedam aplikacija za zdraviji život

Lenka Gatić

Editors choice