Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Resort kolekcije za 2021. godinu pokazale su različite vrste kreativnosti, i nošenja sa problemom izolacije kroz dizajn. Sve velike modne kuće dale su svoj jedinstveni odgovor na temu, i pokazale nam da rad na idejama ne staje čak ni onda kada ceo svet stane. Modni brend Salvatore Ferragamo, na čelu sa kreativnim direktorom Paul-om Andrew-om, vratio se principima jednostavnosti u dizajnu i pokazao njihovu timeless vrednost.

Inspiracija za ovu kolekciju počela je od Paulovog istraživanja o skandinavskom nameštaju iz sredine prošlog veka, koji se ističe po funkcionalizmu, jednostavnosti, čistoći oblika, organskim materijalima i minimalnim konstrukcijama. On je želeo takve kvalitete da prevede u modni dizajn i to se kroz modele koji čine ovu resort kolekciju zaista i vidi.

I pored toga što je globalna situacija uticala na razvoj kolekcije, i promenila način na koji će ona biti ostvarena, inspiracija koja se zasniva na jednostavnosti ostala je nepromenjena, i čak postala poželjna u tom trenutku. Svi smo se, suočeni sa izolacijom, u nekom trenutku zapitali u čemu je suština i koje su to važne i osnovne stvari kojima se treba vratiti, a kroz isti proces misli prošao je i Paul. Zato njegova kolekcija, od odevnih komada, preko palete boja do fotografisanja lookbook-a, odiše prirodnošću i jednostavnošću, sa naglaskom na lakoći i novostečenom miru.

Editors choice