Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Brazilske lepotice, poznate su po nenadmašnoj senzualnosti, a Brazil kao neprocenjiv izvor neviđene lepote. Često se gledajući njihova izvajana tela pitamo šta jedu u Brazilu kada su toliko zgodne. Uvek spremne da pokažu svoja lepa tela, preplanule, jer provode mnogo vremena na suncu, a ipak uspeva im da izbegnu brzo starenje. Pitamo se, da li su geni odgovorni za lepotu kojom zrače?

Ipak, svako, pa i one imaju tajne o lepoti koje čuvaju u rukavu, a mi ćemo ih podeliti sa vama.

Piling peskom

Provođenje vremena na plaži Brazilke ne troše uzalud već spajaju lepo i korisno. Koriste sitni pesak za masažu i tako sagorevaju masne naslage na površini kože. Pesak savršeno ulanja mrtve ćelije i masiranjem ubrzava cirkulaciju. To je njihov tajni način pomoću kojeg se bore protiv celulita.

110 Lepota koja dolazi iz Brazila

Brazilski ten

Tako lep, bronzani ten ne postiže se samo sunčanjem, već i unošenjem potrebnih zdravih namirnica, a posebno šargarepe. One piju sok od šargarepe u neograničenim količinama koji sadrži beta-karoten i savršeno štiti kožu od štetnog dejstva UV zraka.

Počnite da pijete sok od šargarepe 2-3 puta dnevno i videćete rezultate na moru.

Asai bobice protiv starenja

Asai bobice su maleno voće, koje je danas jedno od najpopularnijih. Ovo bobičasto voće u sebi ima veliki zdravstveni potencijal. Sitnije su od grožđa, a ljubičaste boje. Odlično je za kožu i možete od njega praviti razne frapee ili sokove.

Ovsena kaša protv opekotina

Ukoliko imate izrazito beo, aristokratski ten, onda vam sigurno predstavlja problem izlaganje jakom suncu. Ipak, Brazilke imaju rešenje i za to, a upravo ovsena kaša je prirodni lek koji one koriste. Stavite ovu smesu u kadu i polijte toplom vodom. Ovo je savršena kupka za uživanje, a opekotine će se smanjiti.

Ulje od kokosa

Kokosovo ulje odlično je za negovanje kože, a jedan je od najpoznatijih proizvoda koje između ostalih koriste i Brazilke. Kokos je dobar i za vašu kosu, jer joj daje sjaj!

24 Lepota koja dolazi iz Brazila

Mimoza tenuiflora

Višegodišnje drvo iliti žbun, poreklom iz Brazila. Pomaže da vaša koža bude negovana i svakako smanjuje bore. Na vama je da nabavite ovu biljku i napravite masku od nje i brzo i lako oslobodićete se linija starosti.

Ajlajner Brazilke nanose žmureći

Ovako to rade Brazilke: sednu na pod, uzmu ogledalo, stave ga između kolena, zažmure i op, u jednom potezu naneta savršena crna linija na kapku oka.

31 Lepota koja dolazi iz Brazila

Violeta Stojanović

Editors choice