Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kada se bolje osećate – kada ste kompletno našminkane ili kada nemate nimalo šminke na licu? Sigurni smo da su vaši odgovori različiti, baš kao što su sigurno različiti i odgovori na pitanje – da li biste dozvolile da se objavi fotografija na kojoj ste potpuno bez šminke?

Upravo u tome se ogleda suština zanimljivog eksperimenta u kojem su učestvovale potpuno obične žene, koje su dozvolile da budu fotografisane sa i bez šminke.

Polovine njihovog lica su spojene i tako su dobijene ove fotografije koje su nam još jednom pokazale koliko šminka može transformisati svačiji izgled.

Na fotografijama se nalaze žene koje ne mogu da zamisle dan bez šminke, ali i one koje uopšte ne nose šminku, pa pogledajte kakvi su konačni rezultati!

inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 1 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 2 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 3 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 4 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 5 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 6 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 7 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 8 Lepota: Neverovatna moć šminke

Izvor fotografija: cosmopolitan.com

Jasna Đorđević

Editors choice