Kada se bolje osećate – kada ste kompletno našminkane ili kada nemate nimalo šminke na licu? Sigurni smo da su vaši odgovori različiti, baš kao što su sigurno različiti i odgovori na pitanje – da li biste dozvolile da se objavi fotografija na kojoj ste potpuno bez šminke?

Upravo u tome se ogleda suština zanimljivog eksperimenta u kojem su učestvovale potpuno obične žene, koje su dozvolile da budu fotografisane sa i bez šminke.

Polovine njihovog lica su spojene i tako su dobijene ove fotografije koje su nam još jednom pokazale koliko šminka može transformisati svačiji izgled.

Na fotografijama se nalaze žene koje ne mogu da zamisle dan bez šminke, ali i one koje uopšte ne nose šminku, pa pogledajte kakvi su konačni rezultati!

inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 1 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 2 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 3 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 4 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 5 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 6 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 7 Lepota: Neverovatna moć šminke inspirativne fotografije lepota je u ocima posmatraca 8 Lepota: Neverovatna moć šminke

Izvor fotografija: cosmopolitan.com

Jasna Đorđević

Comments