Ovih dana, umesto jednog oblika koji dominira svetom aksesoara, kao što to često biva, pa zaseni sve druge a drugi dizajneri malo po malo kopiraju po neki deo, situacija je potpuno drugačija. Umesto jedne vodeće siluete, ako se malo zadubiš u kolekcije i trendove, shvatićeš brzo da svaki veći brend svoju torbu za trku ima. I to su zaista ozbiljne torbe, koje u potpunosti uspevaju da uhvate i predstave esenciju samog brenda stilski, i estetski. Stoga, zaboravi na ustaljene izbore i podele i prepusti se da se talas novih torbi poklopi. I da, nikako ne veruj priči da torbe na rame ili tote nisu kul luksuzna priča, i da ne mogu da izgledaju elegantno. I te kako mogu, i veruj nam, ove sezone postoji torba za svakoga.

Ako voliš komade koji su blještavi, glasni i primetni, onda je sva prilika da ćeš se zaljubiti u Fendi baget torbe. Ako je pak ušuškani luksuz i dašak estetike Phoebe Philo tvoj sinonim za dobru torbu, onda je Chloé torba sa minimalnim detaljima, svedena i jednostavna, idealan izbor za tebe. Ukratko, 2019. nudi široku paletu novih ideja bilo da tragaš za nečim suptilnim ili sasvim neobičnim i revolucionarnim.

Fendi: Baget torba

Okej, možda nam nisu ispunjene baš sve želje u 2018. ali jedna sigurno jeste. Konačno se baget torba vratila i to uz veliki prasak i na velika vrata. Bilo da je od teksasa, sa neonskim šavovima ili ukrašena vezovima i šljokicama toliko da ćemo oslepeti, nova generacija bagetica definitivno nije za stidljive, povučene devojke koje stiliski nisu previše raspričane. One će svoju torba partnerku pronaći svakako na listi, ali Fendi nije za njih. S obzirom da se prodaju brzinom svetlosti, stalno pristižu nove i nove svaki put pomalo drugačije tako da je ponuda zaista bogata i raznovrsna u najmanju ruku.

Mulberry: Hampsteda

Hampstead torba, pogotovo mini varijanta je definitivno već postala favorit u influenserskim redovima. Dolazi nam u neverovatno širokom spektru boja, i za sada vam mogu reći da Skandinavke preferiraju pastelne nijanse, dok se Britanke opredeljuju za neutralne. Bilo kako bilo, ova torba je favorit mnogih zbog predivne drške i statement metalnih detalja koji joj daju na sofisticiranosti i posebnosti. Ekstra poeni za vezivanje!

Comments