Španski brend MANGO predstavio je nastavak svog serijala JOURNEYS. Electro pop duo Say Lou Lou putuje na Tajland u okviru petog nastavka Mango Journeys. Atraktivne fotografije i video materijal ovekovečili su Hunter & Gatti.

MNG THAI 01 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled MNG THAI 02 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled MNG THAI 04 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled MNG THAI 16 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled MNG THAI 27 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled

U centru pažnje su lepršavi modeli iz letnje kolekcije. Prateći film prikazuje Elektru i Mirandu koje punim plućima istražuju oblast Krabi bogatu bujnom vegetacijom ali i sveti hram.

MNG THAI 05 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled MNG THAI 06 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled MNG THAI 08 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled MNG THAI 12 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled MNG THAI 13 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled MNG THAI 14 RGB Lepršavi modeli iz nove Mango kolekcije koji će te osvojiti na prvi pogled

Stajling za kampanju potpisuje Helena Tejedor koja je za kampanju odabrala haljine sa tropskim printovima, dosta belog pamuka i šik kropovane topove. Za frizure se pobrinuo Paco Garrigues, a šminku Frank Garret.

Odabrane modele iz JOURNEY kampanje možete kupiti u MANGO prodavnicama u Beogradu – Ušće shopping center, Delta city i Knez Mihailova 20, Novom Sadu – BIG Shopping center i Podgorici – Delta city.

Comments