Iako nam svaka nova sezona donosi nove modne trendove i navodi nas da malo “osvežimo” naše garderobere, postoje odevni komadi za koje se može reći da su večni. Upravo je to slučaj sa nekim odevnim komadima koji su tipično letnji, ali koji se, uprkos tome, mogu nositi tokom svih sezona, ukoliko se iskombinuju na pravi način. Evo prilike da saznate koji se to tipično letnji odevni komadi mogu nositi tokom cele godine, baš kao i sve moguće načine na koje ih možete poneti.

Crop top

Crop topovi jedan su do najzahvalnijih odevnih komada za nošenje, zato što se mogu iskombinovati i sa teksas šortsevima, i sa bermudama i sa dugačkim i kratkim suknjama, a uz sve to upotpuniti efektnim šeširićem. Ali, ako ste mislile da crop top možete nositi samo tokom leta, vreme je da promenite svoje mišljenje, jer ovaj odevni komad možete poneti i preko košulje, sa military jaknom i suknjom.

letnja garderoba koju mozete nositi tokom cele godine 1 Letnja garderoba koju možete nositi tokom CELE godine letnja garderoba koju mozete nositi tokom cele godine 2 Letnja garderoba koju možete nositi tokom CELE godine

Teksas suknja

Jedan od omiljenih donjih delova garderobe većine dama upravo su teksas suknje, koje tokom leta najčešće kombinujemo sa majicama na bretele ili nekim drugim efektnim topom. Ukoliko je ovaj odevni komad vaš favorit u odevanju, onda se ne ustručavajte da ga ponesete i tokom drugih sezona, jer će se odlično uklopiti sa laganijom bluzom i damskim kaputom tokom hladnijih dana.

letnja garderoba koju mozete nositi tokom cele godine 3 Letnja garderoba koju možete nositi tokom CELE godine letnja garderoba koju mozete nositi tokom cele godine 4 Letnja garderoba koju možete nositi tokom CELE godine
Comments