Da li je i tebi letnje vreme izmamilo osmehe i savršeno raspoloženje koje je učinilo da razdragana trčkaraš po svom gradu? Skoro da nema osobe kojoj Sunce ne prija, a posebno to što su konačno lagani odevni komadi došli na red da se nose. I sve bude savršeno do trenutka kada shvatiš da je u patikama zaista pretoplo, a i ne možeš da ih nosiš u svim prilikama i uvek, a visoke potpetice umeju da budu naporne ako jedan “vreo” dan u njima provedeš. I evo rešenja, sandale sa platformom će biti tvoj omiljeni model u kojem ćeš želeti da provedeš svaki trenutak ovog leta!

Nemaš ideju kakve bi odabrala i gde bi pronašla te koje ti se zaista dopadaju? Nije problem! Model sandala sa platformom brenda Kanna ne mogu da ti se ne dopadnu. Jedan sasvim klasičan model koji pripada vanvremenskom stilu, a savršeno se uklapa u svaki atraktivan autfit, biće sve što ti je potrebne za naredne dane. I ono šta moraš da znaš jeste da možeš zaista svuda da ih nosiš i u bilo kojoj prilici.

kanna 6 Letnje autfite ćeš želeti da upotpuniš ovim trendi sandalama

Crna boja u kombinaciji sa platformom koja je prirodnog materijala i u bež-braon boji, dozvoljavaju da ih nosiš tokom celog dana. Uz poslovne autfite biće odličan modni detalj koji daje prigodnu dozu ležernosti tvom izgledu, a podrazumeva se da su uz svakodnevne, opuštene autfite odličan izbor. Možeš da ih nosiš i kada kreneš na neku večeru, noćni izlazak sa društvom, pa čak i neke svečanosti koje nemaju određen dress code.

kanna 7 Letnje autfite ćeš želeti da upotpuniš ovim trendi sandalama

Više kaiševa koji formiraju same sandale daju im atraktivan izgled, tako da je trendi look zagarantovan i ovog puta. Spari ih sa kombinacijom koja nikada neće izaći iz mode, crno-beli spoj je nešto što uvek “radi”. Bele pantalone brenda Giorgia&Johns sa tankim, crnim uspravnim prugama imaju u sebi savršen spoj modernog i klasičnog, osim toga, pruge će učiniti da izgledaš vitkije i više, a koja devojka to još ne želi?!

kanna 9 Letnje autfite ćeš želeti da upotpuniš ovim trendi sandalama
Comments