Koliko god volele da se oblačite jednostavno i klasično, sigurno makar ponekad svojoj kombinaciji dodate i neki detalj. Jer, priznaćete, čak i najsitniji aksesoari mogu toliko da doprinesu vašem izgledu da se prosto začudite zašto do sada niste više praktikovale takvo “ukrašavanje”?!

Na primer, jednostavna, jednobojna haljina može izgledati sasvim drugačije uz samo jednu upadljivu ogrlicu i nekoliko zanimljivih narukvica, zar ne?

Ne mora samo nakit da bude taj detalj koji će unaprediti vaš izgled. Ponekad to može biti i sam odevni komad kao što je – prsluk! Uz njega ćete “spojiti” sve osatlo što nosite, a vaš autfit će izgledati mnogo bolje i efektnije.

Da li ste i vi oduševljene body chain-om? Da, i mi, tako su fantastični! Dodajte ovakav zanimljivi komad nakita svojim jednostavnim majicama na bretele i izgledaćete mnogo atraktivnije, zavodljivije, ali i modernije.

Ako ste “zaluđene” čoker ogrlicama, ponekad umesto njih možete jednostavno vezati bandana maramu i dobiti simpatičan autfit u mornarskom stilu. Recimo. Kombinacija zaista ima mnogo – igrajte se!

Comments