Zagasitocrvena

Vatrenu i ferari-crvenu ostavljamo u zimskoj sezoni, a ovog leta smo spremni da crvenu ipak malo “ugasimo”. Možete se odlučiti ili za cinober-crvenu ili za neku svetliju, ali i zagasitiju nijansu – ni  u jednom slučaju nećete pogrešiti. Ona najviše dolazi do izražaja kod dugih i midi haljina, ali sigurno je da će za neki vreli letnji izlazak kratka crvena haljina savršeno da vam stoji.

Bela haljina

Za vrele letnje dane nam bela boja često bude prvi izbor, i svakako da nije pogrešan. Ona nam može pomoći da lakše podnesemo vrućinu, a pritom izgleda i vrlo efektno. Za toplije dana bela se nabolje kombinuje sa boho stilom, pogotovo za prilike kao što su muzički festivali (samo pazite da dan kada je obučete ne padne kiša. Setite se kakvo je onda blato na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ništa belo ne bi preživelo).

Narandžasta

Ne možemo pričati o toplim letnjim bojama, a da zaobiđemo narandžastu. Ove sezone ona nije ni koralna, ni boja breskve, ni ćilibara nego baš u nijansama sočne mandarine. Uvek je možete ublažiti neutralnim patikama, torbom ili sakoom, ukoliko niste fan jarkih autfita, i one će se savršeno utopiti i napraviti kombinaciju koja vam neće biti trn u oku kad se pogledate u ogledalu.

Tamara Mladenović

Naslovna fotografija: instagram.com/iddavanmunster/

Comments