Leeeto, nam je konačno tu, nema ničega što bi ga ometalo i što bi stalo na put svim onim lepršavim, laganim odevnim komadima koje svi volimo da obučemo tokom toplih dana i romantičnih, letnjih noći. Jesi li već “otpakovala” ceo svoj garderober koji koristiš u ovim  danima? Ako nisi, evo ideja kako bi mogla da unaprediš i osmisliš svoje street style kombinacije, a da u njima izgledaš uvek savršeno i da u potpunosti uživaš u slobodnom, udobnom osećaju koji će ti pružiti.

Svoju lepršavu, cvetnu haljinu ukombinuj sa nekim ravnim papučama, a i svi znamo da su sada haljine i papuče spoj koji je i te kako trendi, te celu kombinaciju upotpuni nekim elegantnijim kaišem preko struka, koji će ga naglasiti i statement torbom koja će ceo look popeti na viši nivo. Odlična kombinacija za ceo dan, od poslovnih prilika, pa svega drugog ša možeš isplanirati.

LETNJI AUTFITI 1 Letnji autfiti u kojima ćeš uživati

Ukoliko ti je potreban nešto elegantniji izgled, odluči se takođe za cvetnu haljinu, sa nekom tamnijom podlogom, koja je ravnog kroja, dužine iznad kolena, te je iskombinuj sa nekim platformama ili nešto elegantnijim visokim potpeticama, torbom i spremna si za još jedan uspešan dan.

LETNJI AUTFITI 2 Letnji autfiti u kojima ćeš uživati
Comments