Neke beauty trendove poput karmina jarke, neuobičajene boje na usnama bismo probali u sekundi! Za druge – to baš i ne možemo reći da je slučaj. Recimo, koliko god želele da imamo guste i upečatljive obrve, plašimo se radikalnih i prilično trajnih poteza kao što su iscrtavanje obrva japanskom tattoo metodom, a čak i kada pustimo da nam obrve izrastu imamo jedan od dva problema – ili nam obrve ne rastu ravnomerno ili ne umemo da ih oblikujemo prema svom obliku lica.

Na sve to, leti imamo još jednu “problematiku” o kojoj je potrebno razmišljati. Velike vrućine čine da se šminka skoro pa topi sa lica, plus cilj je da obrve izgledaju što prirodnije.

Dakle, postoji li jednostavno rešenje? Srećom, da!

Naš beauty tim se dao u istraživanje i testiranje saveta i proizvoda koji će te dovesti do lepših i smelijih obrva; odbacili smo one koji nisu doneli željene rezultate, te ti sada predstavljamo ultimativne korake koji će učiniti da tvoje obrve ovog leta budu on point!

tattoBrow Carousel cro 2 x Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Dok čekaš da obrve izrastu…

Danas možemo pronaći razne savete kako da se poboljša izgled i kvalitet obrva i to prirodnim putem, ali ovde postoji jedan mali problem – ko još ima vremena da čeka da obrve izrastu i postignu gustinu prirodnim putem?! A čak i tada, dok čekamo, beauty i makeup stručnjaci se slažu da ih je poželjno dodatno istaći i naglasiti.

Kako da obrve deluju što prirodnije pitaš se? Evo par saveta…

Nemoj koristiti ogledalo koje uveličava

Izbegavaj ogledala koja uveličavaju, jer se tako vrlo lako može desiti da preteraš sa čupanjem svojih obrva. Takođe, uvek biraj adekvatno osvetljenje kada oblikuješ svoje obrve.

3 5 Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Odgovarajući oblik je najvažniji!

Gledaj na to ovako – ako je tvoje lice slika, onda su obrve ram, zato moraš pronaći odgovarajući oblik obrva koji najviše odgovara tvojim crtama lica. Ukoliko nisi sigurna šta ti valja činiti, posavetuj se sa kozmetičarkom.

Popunjavanje obrva

Popunjavanje obrva je taj finalni korak sa kojim moraš biti vrlo pažljiva i koristiti se nežnim pokretima ruke, kako tvoje obrve ne bi bile prenaglašene. Ukoliko ne želiš da ih iscrtavaš svaki dan (jer ko još ima vremena za to), i volela bi da postoji malo trajnije rešenje kako bi se probudila sa savršeno oblikovanim obrvama svaki dan, predlažemo da probaš novi Maybelline Brow Tattoo peel-off gel u boji kojim postižeš efekat privremene tetovaže.

FB photo e1530283136513 Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Nakon što se odlučiš između dve dostupne nijanse, biće ti potrebno samo 3 koraka do savršenih obrva, jer se Maybelline Brow Tattoo peel-off gel vrlo lako koristi!

Comments