Kada krenu vrućine nekako nam je najteže da se obučemo za posao. Muku mučimo sa biranjem autfita jer želimo da izgledamo stylish i chic, a opet taj autfit treba izabrati tako da nam ne bude vrućina. Kada konačno uspemo da pronađemo neko idealno rešenje, eto sledećeg problema – obuća!

Leti je potpuno uobičajeno da nam otiču stopala od vrućine, a onda naravno dolazi do sledećeg problema – usecanja i žuljevi. Čini se da rešenja nema, zar ne? I mi smo tako mislili, a onda smo probali cipele iz letnje kolekcije brenda Clarks i shvatili da je našim mukama došao kraj!

Nova letnja kolekcija ne samo da je udobna, već nudi i širok asortiman modela te svako za sebe može pronaći nešto! U nastavku ti predstavljamo naša omiljena četiri modela kao i predloge za stajling koji će učini da tokom celog leta na poslu izgledaš profesionalno i moderno!

Sandale sa kaišićima za neprolaznu eleganciju

Klasični ženstveni stajling ćeš najlakše postići, pogađaš –  u sandalama i haljini! Dakle, izaberi suknju ili haljinu A kroja i sandale koje će ti dati taj a la Grejs Keli look.

069c9ab069563f313032e606e82c3304 Letnji poslovni stil: Budi moderna i šik čak i u kancelariji
Naš omiljen model? Amali Ella Calrks sandale koje će dati eleganciju svakoj lepršavoj suknji ili haljini. Tanki kaišići i stileto štikla od 6 centimetara je idealne visine da ti ne bude neudobno, a da se opet osećaš tako moćno. Posebno nam se dopada metalni ukras koji celoj sandali daje safari vajb i dah afričkog safarija.

clarks Letnji poslovni stil: Budi moderna i šik čak i u kancelariji

Comments