Novo izdanje pesme “Bad Girls”, čija je rana verzija bila na kompilaciji pod nazivom “Vicki Leekx” naše omiljene “geto dive” M.I.A, predstavljeno je u produkciji Flojd Hilsa (Floyd Hills), poznatijeg kao Dandža (Danja), koji je sarađivao sa mnogim izvođačima, poput Madone (Madonna) ili Džastina Timberlejka (Justin Timberlake). Sutra izlazi spot za ovu pesmu, u režiji fantastičnog Romena Gavrasa (Romain Gavras), koji je zadužen za drmanje muzičke industrije kontroverznim spotovima (poput “Born Free” za M.I.A. ili “Stress” za Justice). Što se tiče daljih planova, M.I.A. je izjavila da je ovo prvi singl sa njenog sledećeg solo albuma, na kom radi sa evropskim producentima. Ipak, album izdaje tek na leto, jer želi da on bude “letnja stvar”.

Usput je potvrđeno da će na ovogodišnjem Super Bowlu nastupiti zajedno za Madonom, čija je gošća na novom singlu “Give Me All Your Luvin”, i ekscentričnom Niki Minaž (Nicki Minaj).

Dok iščekujemo sutrašnje izdanje spota, poslušajte pesmu.


Jelena Vorkapić živi život rokenrola, iako se prima na elektroniku i hip-hop. Mnogo voli Quentin Tarantina, domaću kafu i caffe latte, Lucky Strike, festivale, filmove, fotoaparate, da razmišlja britanskim akcentom, manekenke sa harizmom, geekove i vesele ljude.

Comments