Nepisano je pravilo da se tokom jeseni i zime držimo svedenosti kada je reč o našem stilu, dok se sa dolaskom proleća oslobađamo svih stega i radosno biramo što šarenije, veselije i upadljivije komade koji kao da prate naše raspoloženje i naprasno buđenje. Naravno, izuzeci postoje i upravo zato je ljubiteljima jednostavnog često teško da u moru letnjih trendova pronađu nešto za svoju minimalističku dušu. Ipak, moda ne bi bila to što jeste da nam ne omogućava da se igramo, eksperimentišemo i na kraju krajeva na pravi način pokažemo to što jesmo što znači da nam ovog leta dolaze i trendovi koji su svedeniji i mirniji i kao takvi savršeni čak i za one koji stilski prate parolu “manje je više”. Ukoliko se spremaš da obnoviš svoj letnji garderober, evo u koje komade možeš da investiraš.

“Rebraste” majice

Došao je trenutak da još jednom razmisliš o tome kakve ćeš majice nositi po kući, a kakve kada izlaziš, budući da su se u ovom pogledu neka pravila promenila. “Rebraste” pamučne basic majice koje si do sada možda nosila samo u teretani ili za spavanje, sada postaju esencijalni letnji komad zbog svoje mogućnosti transformacije iz sportskog, ležernog, u ultra trendi i kul odevni predmet koji odlično izgleda kako uz patike, tako i uz štikle, uz samo malu “doradu” u vidu adekvatnih aksesoara. Nabavi različite modele u različitim bojama i veruj nam, bićeš mirna za narednih ko zna koliko izlazaka, što dnevnih, što večernjih.

Sportske sandale

Udobne sandale su sve! Ne samo da ćeš se osećati prijatno tokom letnjih vrućina, već ćeš izgledati trendi i najzad pronaći adekvatnu zamenu za svoje omiljene patike. Sportske sandale ovog leta nose sve devojke, bez obzira na to koji stil prate jer nam je prosto svima potrebno da makar jednom praktičnost stavimo ispred svega ostalog (iako ovaj model sandala brine i o udobnosti i o estetici).

Chain ogrlice

Chain ogrlice u zlatnoj boji su još krajem prošle godine proglašene velikim hitom 2020. i sada već ne možemo da poreknemo ovo modno predviđanje – svuda su i izgledaju tako dobro! Budući da se njihove varijante razlikuju, lako je pronaći svedenije modele savršene za minimaliste, dok će i “more is more” osobe takođe moći da pronađu ogrlicu po svom ukusu. Slažu se uz sve, odgovaraju gotovo svakoj prilici i na savršen način unapređuju izgled celokupnog stajlinga.

Comments