Nažalost, letnji dani su na izmaku, što nam je nagovestila kiša koja je padala prethodnih dana. Izgleda da ulazimo u period koji popularno zovemo “sweater weather”, što znači da je vreme da svoje letnje topove odmenimo nekim udobnijim, i toplijim odevnim komadima. Ipak, ovo je pravi trenutak da unesete veće promene u svoj garderober, i odmah se rešite svih onih odevnih komada za koje ste shvatili da su leto proveli u mraku vašeg ormara. Uz to, vreme je i za reviziju odeće za jesenju sezonu i trenutni prelazni period, a mi za vas imamo nekoliko praktičnih saveta koji će vam pomoći da na vreme, lako i brzo preorganizujete svoj garderober i uživate u narednoj modnoj sezoni.

Sva letnja odeća koju ovog leta niste nosili vam više ne treba

Da li postoji neki odevni komad namenjen letnjoj sezoni koji vam je prethodna tri meseca proveo zatvoren u ormaru? Niste ga obukli ni za “po kući” a kamoli poneli na more? Ukoliko je odgovor da, vreme je da ga bacite ili poklonite. U suštini, sve što niste nosili preko godinu dana, od prošlog do ovog leta – najverovatnije nećete nikada više obući. Vreme je da napravite mesta za nove, korisne stvari i odbacite sve ono što vam više ne pristaje i u čemu se ne osećate lepo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Da li je vreme da u sledećoj sezoni kupite novi kupaći kostim?

Koliko godina unazad nosite jedne te iste kupaće kostime? Da, nije lako naći kupaći koji savršeno pristaje, i zato je teško odvojiti se od onog koji smo uspele da pronađemo – ali što je mnogo mnogo je. Verovatno je vreme da obnovite svoj stil za plažu pred sledeću sezonu, i zato odbacite kupaće kostime koje nosite već godinama. Verujte nam, osveženje će vam naredne godine garantovano prijati. Nove modele možete potražiti na sezonskim sniženjima, ili jednostavno pričekajte do narednog leta.

Uložite u dobar jesenji mantil

Jesenji period obeležava izuzetno promenljivo vreme. Nekad vam je hladno, nekad toplo, a nekad – oba. Zato bi trebalo da uložite novac u jedan dobar, kvalitetni i timeless jesenji mantil, ukoliko to već niste učinili. Trench mantil je uvek dobar izbor, ali nije jedini, te obiđite lokalne butike i pronađite mantil ili laganiju jaknu koji najviše odgovaraju vašem ukusu i modnom stilu.

Comments