Kako nam se letnji meseci približe, tako gotovo instinktivno kosu vezujemo u repove, kako bismo je sklonili sa vrata i sebe spasili od tropskih temperatura. Vezivanje kose izuzetno je praktično, ali ne samo to, ono može biti i veoma stajliš, a ako vam fali inspiracije – u nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko trendy načina na koje možete vezati rep ovog leta. Ne brinite, imamo predloge i za dugokose i za kratkokose među nama, a na vama je samo da odaberete onaj koji najviše odgovara vašem celokupnom stilu.

Niski rep sa maramom

Ukoliko vas inspiriše retro stil i često sanjate o romantičnim obalama južne Italije, ovo je prava frizura za vas. Predlažemo vam da kosu osušite prirodno i ostavite je u blago messy stilu, a zatim je vežete u niski rep, oko kojeg ćete vezati svilenkastu, dezeniranu maramu. Trik kod ove frizure je u tome da kosu svakako prvo vežete tankom gumicom, a tek preko maramom, a zatim maramu fiksirajte ukosnicama kako bi sigurno stajala na mestu.

Pletenice vezane u visoki rep

Ovo je savršena summer vibes frizura, sa kojom ćete biti u centru pažnje svakog tropskog dana. Velika prednost ove frizure je što je mogu nositi sve one devojke sa gustom i izuzetno kovrdžavom kosom, koja je posebno nezahvalna za letnje vrućine. Celu kosu pažljivo upletite u tanke pletenice, koje možete ukrasiti perlicama, a zatim ih uvežite u visoki, konjski rep.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAURA HARRIER (@lauraharrier)

Neuredni visoki rep i pramenovi oko lica

Ne, ovo nije punđa! Ovo je savršen tip repa za kosu srednje dužine koja je puna volumena, a odgovara i onim devojkama koje imaju stepenastu kosu i šiške. U suštini, važno je da održite volumen i neuredne talase, koje ćete po želji fiksirati ukosnicama kada kosu vežete u visoki rep. Takođe, ova frizura efektno izgleda onda kada ostavite po nekoliko pramenova da vam uokviruju lice.

Comments