Ellesse je za ovo leto pripremio kolekciju #LetsPlay koja na brendu prepoznatljiv način povezuje sport, boje, energiju, radost i sportsku modu. Zabavljati se, voleti život i družiti se sa ljudima sa kojima možete da podelite sportsku strast je inspiracija brenda ellesse i slogana “Together we play“, bilo da se sportom bavite profesionalno, trenirate rekreativno ili sportske događaje gledate sa prijateljima uživo ili preko tv-a. Ellesse uvek nastoji da pokaže koliko je celovit, angažovan i razigran, jer kada pobegnemo od svakodnevnih obaveza i intenzivnih poslovnih napora, Ellesse kombinuje uživanje u sportu i uživanje u stilu. Italijansko poreklo brenda je centar Ellesse filozofije jer verujemo da kad izgledaš dobro, onda se i osećaš dobro.

Za rekreaciju

Ellesse kolekcija za rekreaciju je zadržala u sebi italijansku naklonost sofisticiranom stilu korišteći materijale visokog kvaliteta. Rado će je nositi oni koji vole pokret i vode aktivan stil života, ali pre svega oni koje karakteriše opuštenost, zadovoljstvo i samouverenost.

1.za rekreaciju1 #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 2.za rekreaciju1 #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 3.za rekreaciju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 4.za rekreaciju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 5.za rekreaciju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 7.za rekreaciju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 8.za rekreaciju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 10.za rekreaciju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije

Za uživanje

Razigranost boja i energije dominira u Ellesse modelima ženskih majica i šortseva kao i atraktivnim muškim šortsevima za kupanje, japankama i majicama. Ellesse je i ove sezone uspeo da opravda očekivanja svih onih koji umeju da uživaju u trenucima i živopisnim letnjim avanturama.

11.za uºivanje #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 12za uºivanje #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 13.za uºivanje #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 14.za uºivanje #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 16.za uºivanje 2 #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 17.zauºivanje #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 18.za uºivanje #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije

Za šetnju

Ljubitelji sportske elegancije neće odoleti italijanskom stilu Ellesse odeće i obuće, i rado će je nositi kad krenu u gradsku šetnju ili ugodan boravak u prirodi. Igrajući se sa prepoznatljivim prugama i šarama, Ellesse nova kolekcija je pokazala da iza svakog komada stoji nadahnuće i kreativnost savremenih dizajnerskih rešenja.

22.za tetnju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 23.za tetnju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 26.za tetnju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 27a.za tetnju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 28.za tetnju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije 30.za tetnju #LetsPlay: Ellesse razigranost boja i energije

Kompletan izbor Ellesse kolekcije za proleće – leto možete da vidite na Sport Vision online shop-u ili u prodavnicama Sport Vision širom Srbije.

Foto: Ivana Tešić i Sofija Modošanov

Make up: Jana Škobić

Modeli: Katarina Nikitović i Vuk Vukićević

Odeća i obuća: Ellesse, Sport Vision

Lokacije fotografisanja: Belville, Klub S i Salaš Stremen

Comments