Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

U svetu muške jeans mode, izdužena silueta i čiste, prefinjene linije sa suženim nogavicama postali su modni imperativ. Delimična zasluga pripada patikama koje su već nekoliko sezona neizostavan deo svakog outfita. U kombinaciji sa užim krojem farmerki predstavljaju osnovu dobrog stila.

Zbog toga Levi’s® za sezonu jesen/zima 2019. donosi prepoznatljive modele sa suženim nogavicama. Ključni komadi u novoj kolekciji su 502™ Taper i 512™ Slim Taper. Dolaze u denim, non-denim i chinos modelima za pravu dozu urbanog stila, pa nije slučajnost što su baš oni stekli najbržu popularnost u Levi’s® istoriji.

19 H2 PERFORMANCE ASSETS ALLS 02 2 LEVIS 502 ili 512: Sužen kroj je osnova dobrog stila   modeli za jesen 2019.

Zahvaljujući suženoj nogavici i različitim formama, 502™ Taper se odlično kombinuje sa omiljenim parom obuće, od retro Džordanki i klasičnih starki do elegantnih cipela.

“Ovaj model je savršeno rešenje za muškarce koji vole udobnost i moderni stil. Komotniji prostor u području bedara i sužene, moderne nogavice čine ga nezaobilaznim komadom u svakom garderoberu”, rekla je Džanin Čilton-Faust, potpredsednica globalnog dizajna za muškarce kompanije Levi’s®.

Ljubitelji ravnih linija i užeg završetka nogavica dočekaće sa oduševljenjem 512 Slim Taper. Ovaj ne toliko skinny model odlično pristaje svakoj građi. Lo-Ball je sve to i više – duži kroj nogavica savršeno pada preko obuće i čini figuru vitkijom.

Ove sezone vraćaju se popularni modeli 502 Taper Hi-Ball Roll i 512 Lo-Ball Stack, obogaćeni još većim spektrom boja, dezena i stilova. Mogu da se nose u svim varijantama za trendi, urbani look.

19 H2 PERFORMANCE ASSETS ALLS 03 2 LEVIS 502 ili 512: Sužen kroj je osnova dobrog stila   modeli za jesen 2019.

Hi-Ball Roll je kreiran tako da ističe ono najvažnije – omiljeni par patika. Sadrži sve što volimo kod 502™ Taper modela, ali uz povrnute nogavice za idealnu dužinu farmerki. Kao novinu ove sezone, Levi’s predstavlja Hi-Ball Cargos i Hi-Ball Motos.

Modele iz nove kolekcije možete kupiti u LEVI’S® prodavnicama u Ušće shopping centru, Rajićeva shopping centru u Beogradu, Promenada shopping centru u Novom Sadu, Forum shopping centru u Nišu i multibrand prodavnicama DENIMLAB-u u Delta city i FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Editors choice