Kultni američki modni brend Levi’s nedavno je proslavio lansiranje 505™C džinsa koncertom rok legende Debi Hari, kojoj su društvo pravili Met Kac-Boen, DJ Zoi​ Kravic i Džimi Džianopoulos. Događaj kojim je obeležena renesansa modela čiju slavu su svetom pronele zvezde poput Blondi, Ramonsa i Rolling stonsa održan je u Njujorku u Bowery Ballroom-u.

levis 505c launch with performance by debbie harry 28146681080 o Levi’s lansirao modelL 505™C koncertom rok legende Debi Hari Zoe Kravitz Levi’s lansirao modelL 505™C koncertom rok legende Debi Hari

505™C: Farmerke 505™ rođene su daleke 1967. godine, što koincidira sa kulturnom eksplozijom u Kaliforniji i čuvenim “Summer of Love”. Džins doživljava svoj vrhunac sa punk scenom 70-tih godina zahvaljujući muzičarima poput Debi Hari i The Ramones. 505™ postaju sinonim umetnika pionira i muzičara koji su definisali dekadu, a čiji uticaj veoma izražen i danas. Bogato nasleđe brenda kotrlja se i kroz model 505™C dostupan i u sezoni jesen/zima 2016. tačno na 50. rođendan originala. Sve se dešava u vreme kada ljudi žude za autentičnoću ali i povratkom vintage stila.

Ana Ewa and Jada Levi’s lansirao modelL 505™C koncertom rok legende Debi Hari

“Blue denim je oduvek bio sinonim pravog američkog stila i sećam se kada su deca u istočnom bloku, pre nego što je zid pao, tražila jeans. Levi’s je učinio da se mnogi snove ostvare”, kaže Debi Hari.

Model je inače nastao iz potrebe potrošača da ponesu kroj u kojem će živeti, zabavljati se. Ove farmerke su modernizovane uz dodatak C kao oznaka za kastmizaciju i zaokret od ravne nogavice ka savršenom slim fit modelu.

Anja Leuenberger Levi’s lansirao modelL 505™C koncertom rok legende Debi Hari Bex Sheers Alix Brown Levi’s lansirao modelL 505™C koncertom rok legende Debi Hari
Comments