S obzirom na to da se Uskrs i Prvi maj padaju istog dana, eto duplog povoda za slavlje i praznovanje! Osim toga, ovi praznici nam donose produženi vikend i nekoliko neradnih dana koji su nam posle duge naporne radne nedelje dako dobro “legli”. Napokon možemo da zaboravimo na sve obaveze i stres koji se prethodnih dana gomilao, da zaboravimo na “strogi” dress code i uživamo u ležernim, prijatnim kombinacijama i opuštenom druženju sa porodicom i prijateljima.

Ukoliko ste isplanirale da posle nedeljnog, uskršnjeg ručka sa prijateljima proslavite i Dan rada, predlažemo vam ležernu, modernu kombinaciju koja će vam savršeno odgovarati za druženje u prirodi ili druge neformalne prilike koje praznici donose.

Ukoliko želite da izgledate moderno, ali i da se osećate prijatno u onome što nosite, predlažemo vam efektne Levis farmerke sa tregerima koje su ove sezone jako popularne, a osim toga izgledaju zaista dobro. Svetliji džins koji ja malo iscepan na kolenima je uvek moderan i aktuelan, pa ne propustite priliku da ga nabavite za sebe ove sezone. Farmerke na tregere imaju malo buntovnog u sebi pa će uz njih savršeno ići crna Tommy Hilfiger majica u rok stilu sa zanimljivom slikom gitare. Devojke koje vole da se oblače u ovom stilu (ali vole i gitariste!) obožavaće ovu odličnu kombinaciju koja je uvek pun pogodak. Za još bolji efekat, jedan treger nemojte zakopčati već ga ostavite da ležerno pada.

pantalone i majica Ležerna kombinacija za PRAZNIČNI vikend
Comments