Proleće je tu, kalendarski, još samo da nas i temperature obraduju pa da napokon uživamo u pravom prolećnom vikendu. Kada se sve kockice poklope onda vam samo nedostaje idealna modna kombinacija koja će vam biti udobna ali i dovoljno šik da u njoj provedete prve prave prolećne dane.

U zavisnosti od toga gde ćete i kako provesti dan, ako ne idete isključivo na izlet i trčanje onda nemojte birati previše sportsku odeću kao što je trenerka, ali možete napraviti kombinaciju farmerica i džempera. I to ne bilo kakvog džemepera, već onog trendi i šik, koji se preklapa i vezuje u struk.

Inspiraciju za prolećne autfite pronašli smo u radnjama Fashion Company- a i različiti brendovu pružili su nam priliku i zadovoljstvo da spajamo i uklapamo zanimljive odevne komade, a zajedno daju modnu kombinaciju koju ćete poželeti da nosite u svakoj prilici.

Ovog puta odlučili smo se za udobne skinny farmerke brenda Levis koje su sačinjene od rastegljivog materijala, tako da su jako udobne da u njima provedete ceo dan. Uzak model daće vam priliku da se slobodno krećete a klasična plava boja džinsa omogućuje da ih lako iskombinujete uz bilo koje druge komade garderobe.

farmerke Ležerna kombinacija za uživanje u PROLEĆNIM danima

Međutim, mi ne želimo da ih kombinujemo baš uz bilo koje druge komade već uz džemper fantastičnog kroja iz nove kolekcije brenda Guess.  Ovaj kardigan možete nositi i na različite modele pantalona, i uz one svečanije na ivicu ali i uz farmerke modernog kroja. Jedan prilično zahvalan i trendi komad koji će vam uvek dobro doći kao kec iz rukava kada žurite a nemate mnogo vremena za smišljanje i kombinovanje . To što se preklapa preko grudi i vezuje pojasom u mašnu daje mu dodatni šmek jer izgleda romantično i neodoljivo. Ukoliko vam se crni pojas ne uklapa vi možete vezati neki drugi u bilo kojoj boji, ali ovog puta nama je crna boja baš dobro došla. Ispod kardigana najbolje da obučete običnu pamučnu majicu u beloj boji, jer će vam u njoj biti udobno a i izgledaće neprimetn u ovoj kombinaciji, a to je baš ono što nam je potrebno.

džemper Ležerna kombinacija za uživanje u PROLEĆNIM danima
Comments