Vikend je pravo vreme da zaboravimo na stroge poslovne kombinacije i napokon se prepustimo svojim omiljenim ležernim autfitima koje imamo prilike da nosimo gotovo jedino subotom i nedeljom.

Ukoliko ste isplanirale da ovaj divni vikend provedete u nekim opuštenim aktivnostima, potrebna vam je isto tako opuštena kombinacija u kojoj ćete se osećati prijatno, ali i izgledati moderno. Jer, žene. Mi uvek moramo da izgledamo najsavršenije moguće!

Kao i svakog vikenda, i ovog smo inspiraciju za naš stajling pronašli u radnjama Fashion Company-a. Naš izbor odeće za ovaj savršeni vikend pre svega podrazumeva dobar džins, jer je reč o komadu koji je u svakoj prilici najbolji mogući izbor. A pošto je ovoga puta reč o ležernijoj prilici, odabrali smo Levis farmerke od svetlog teksasa, iscepane na kolenima. Moderne i tako opuštene i lepe, upravo ovakve farmerke se moraju naći na našem modnom “meniju” ove subote! U njima ćete izgledati savršeno moderno i stilizovano, a teksas je, naravno, uvek dobar izbor za neformalne kombinacije kakve su nam i potrebne ovoga puta.

 

farmerke Ležerna kombinacija za vaš SAVRŠEN vikend
Comments