Nedelja mode u Londonu je završena, najbolje revije su izdvojene, red je da “prečešljamo” i #streetstyle kombinacije koje smo mogli da vidimo na ulicama engleske prestonice. Na prvi pogled, daleko smirenije i klasičnije u odnosu na Njujork, svedenije boje, minimalizam, ali i dosta mix&match autfita. Uglavnom, pred tobom su najbolja izdanja sa #lfw! (Pssst, totalno je dozvoljeno da prepisuješ!)

Iako je jesen i zvanično počela, ovo nikako ne znači da treba da se odrekneš svojih omiljenih letnjih komada kao što su na primer lepršave maksi haljine. Na ulicama Londona smo videle mnogo ovakvih stajlinga – letnja haljina u kombinaciji sa kratkim čizmicama i jaknom – najbolje od leta, najbolje od jeseni. Interesantna je igra materijalima, pa i stilovima, i definitivno je reč o formuli koju moramo da isprobamo.

Pravilo “manje je više” iz dana u dan dobija nove potvrde, a isto se desilo i tokom Londonske nedelje mode. Na ovom primeru vidimo da je sasvim u redu obući se u jednu boju od glave do pete (nije obavezno da ona bude jarka i upadljiva) dokle god biramo upadljive komade zanimljivog kroja. Naravno, nekoliko pravih aksesoara na sve ovo nikada nije naodmet i – eto jednog od boljih londonskih street style izdanja!

OK, sada je već očigledno da London voli sve nijanse narandžaste i samim tim sada i mi želimo sličan model odela! Ne samo da se narandžasta odlično slaže sa braon i camel (prethodni stajling) već se možda još i bolje slaže uz crno, tako da nema razloga da ove jeseni ne poneseš neki komad u baš ovoj boji. Jeste da revije prikazuju kolekcije za narednu sezonu (proleće 2019), ali street style izdanja su, realno, za sad!

Comments