“Svestan sam da sam modu doveo u novi vek i da sam ženama omogućio pristup jednom svetu slobode koji im je do tada bio nedostupan.” Yves Saint Laurent

Sloboda. To je reč koja definiše Yves Saint Laurent. Uvek na ivici. Eksperimentisanje. Prevazilaženje granica.

Libre3 e1569504358767 LIBRE   novi ženstveni miris Yves Saint Laurenta

Pretvaranje smokinga u provokativnu odeću za svečane prilike u šezdesetima. Aktiviranje moći jedne ultraženstvenosti mini suknjama kojima nije cilj da izazovu, već da omoguće slobodnije napredovanje. Zato što imate mesta na koja morate da idete. Emocije koje morate da iskusite. Ovde ste da biste živele.

Za žene današnjice sloboda je ultimativni luksuz. Nakon godina borbe za emancipaciju i uspeh, sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre prema sopstvenim pravilima. Zato što vi ostajete verne sebi. Bez kompromisa.

Zato što možete biti i moćne i hiperženstvene. Zavisnice od luksuza i povezane sa prirodom. Ultrakul i vruće do usijanja, vođene svojom unutrašnjom vatrom, dok vaš plamen gori punom snagom… A vi vičete, ako vam je do toga. Odmarate se kada želite.

Danas, sloboda dobija svoj iskonski miris. Novi, seksi kul cvetni miris. Nastao između Francuske i Maroka. Osmišljen između Pariza i New Yorka. Negde na granici između muževnosti i ženstvenosti… Pred nama je najuzbudljiviji proizvod godine.

Libre. Jer na francuskom nema moćnije reči kojom sebe možete definisati, danas.

Libre1 0 e1569504434106 LIBRE   novi ženstveni miris Yves Saint Laurenta

 

Comments